Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Se lanseaza discografia The Beatles pe vinil

Pe 13 noiembrie fanii The Beatles isi vor putea achizitiona toate albumele lansate de legendara formatie in format vinil de 180 de grame cu sunet stereo. Pentru cei interesați exista un pachet ce contine toate discurile plus o carte cu fotografii in premiera.
The Beatles

The Beatles

Daca în 2009 fanii The Beatles au avut ocazia să-și cumpere întreaga discografie în format audio și digital download iată că a venit rândul colecționarilor și iubitorilor de vinil să se bucure.

Din data de 13 noiembrie aceștia își vor putea achiziționa  toate albumele lansate de legendara formație în format vinil de 180 de grame cu sunet stereo. Pentru cei interesați există un pachet, limitat la 50.000 de bucati, cu toate albumele incluse plus o carte de 252 de pagini cu fotografii în premieră.

The Beatles

The Beatles (Foto: www.thebeatles.com)

Ediția a fost produsă de Rick Rubin, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers, The Mars Volta, Danzig, Dixie Chicks, Metallica, AC/DC, System of a Down, The Cult, Rage Against the Machine. și conține următoarele albume:

Please Please Me
With The Beatles
A Hard Day's Night
Beatles For Sale
Help!
Rubber Soul
Revolver
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Magical Mystery Tour
The Beatles ("The White Album")
Yellow Submarine
Abbey Road
Let It Be
Past Masters, Volumes One and Two (dublu album)

Citește mai multe despre The Beatles
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Mumford and Sons bate recorduri în topurile britanice

Noul album lansat de Mumford and Sons, Babel se bucură de un succes enorm în Regatul Unit, iar potrivit statisticelor...

Închide