Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sarah Brightman va fi prima cântăreaţă care va ajunge în spaţiu - VIDEO

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Urmăriţi declarţiile artistei în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.
Sarah Brightman

Sarah Brightman

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Aceasta se va alătura echipajului unei rachete Soyuz, vehiculul cel mai des utilizat pentru lansări în spaţiu. Artista va petrece, cel mai probabil, 10 zile pe orbită, unde speră să poată cânta.

Sarah a făcut anunțul miercuri la Moscova, urmând ca anul viitor să înceapă un antrenament de şase luni în pregatirea acestei experienţe inedite. Trainingul este programat după lansarea noului album, "Dreamchaser," din ianuarie 2013.

Pentru Brightman, care este ambasador pentru pace al UNESCO, călătoria spațială va veni în completarea muncii sale din programul Galactic's Galactic Unite STEM Scholarship, care încurajează femeile să urmărească domeniul științei și tehnologiei.

"Eu nu mă gândesc la mine ca la un visator. Sunt, mai degrabă, un vânător de vise. Sper să pot încuraja şi pe alții prin călătoria mea, atât pentru a-şi urma propriile visuri, cât şi pentru a ajuta la îndeplinirea mandatului UNESCO, pentru promovarea păcii și a dezvoltării durabile pe pământ și din spațiu."

Urmăriţi-o pe Sarah Brightman în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young a lansat clipul Ramada Inn - VIDEOCLIP

Cantaretul canadian Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Ramada Inn. Melodia este extrasa de pe ultimul album de...

Închide