Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Sarah Brightman va fi prima cântăreaţă care va ajunge în spaţiu - VIDEO

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Urmăriţi declarţiile artistei în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.

Publicat

pe

Sarah Brightman
Sarah Brightman │ FOTO: www.sarahbrightman.com

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Aceasta se va alătura echipajului unei rachete Soyuz, vehiculul cel mai des utilizat pentru lansări în spaţiu. Artista va petrece, cel mai probabil, 10 zile pe orbită, unde speră să poată cânta.

Sarah a făcut anunțul miercuri la Moscova, urmând ca anul viitor să înceapă un antrenament de şase luni în pregatirea acestei experienţe inedite. Trainingul este programat după lansarea noului album, "Dreamchaser," din ianuarie 2013.

Pentru Brightman, care este ambasador pentru pace al UNESCO, călătoria spațială va veni în completarea muncii sale din programul Galactic's Galactic Unite STEM Scholarship, care încurajează femeile să urmărească domeniul științei și tehnologiei.

"Eu nu mă gândesc la mine ca la un visator. Sunt, mai degrabă, un vânător de vise. Sper să pot încuraja şi pe alții prin călătoria mea, atât pentru a-şi urma propriile visuri, cât şi pentru a ajuta la îndeplinirea mandatului UNESCO, pentru promovarea păcii și a dezvoltării durabile pe pământ și din spațiu."

Urmăriţi-o pe Sarah Brightman în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.

Trending