Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Sarah Brightman va fi prima cântăreaţă care va ajunge în spaţiu - VIDEO

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Urmăriţi declarţiile artistei în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.
Sarah Brightman

Sarah Brightman

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va fi primul artist din lumea muzicii care va ajunge în spaţiu. Aceasta se va alătura echipajului unei rachete Soyuz, vehiculul cel mai des utilizat pentru lansări în spaţiu. Artista va petrece, cel mai probabil, 10 zile pe orbită, unde speră să poată cânta.

Sarah a făcut anunțul miercuri la Moscova, urmând ca anul viitor să înceapă un antrenament de şase luni în pregatirea acestei experienţe inedite. Trainingul este programat după lansarea noului album, "Dreamchaser," din ianuarie 2013.

Pentru Brightman, care este ambasador pentru pace al UNESCO, călătoria spațială va veni în completarea muncii sale din programul Galactic's Galactic Unite STEM Scholarship, care încurajează femeile să urmărească domeniul științei și tehnologiei.

"Eu nu mă gândesc la mine ca la un visator. Sunt, mai degrabă, un vânător de vise. Sper să pot încuraja şi pe alții prin călătoria mea, atât pentru a-şi urma propriile visuri, cât şi pentru a ajuta la îndeplinirea mandatului UNESCO, pentru promovarea păcii și a dezvoltării durabile pe pământ și din spațiu."

Urmăriţi-o pe Sarah Brightman în drumul ei către Star City, Rusia, pentru evaluarea medicală de la Agenția Spațială Federală Rusă.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young a lansat clipul Ramada Inn - VIDEOCLIP

Cantaretul canadian Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Ramada Inn. Melodia este extrasa de pe ultimul album de...

Închide