Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Sarah Brightman a lansat single-ul Angel - VIDEOCLIP

Sarah Brightman a lansat cel mai nou single al ei, Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.
Sarah Brightman

Sarah Brightman

Sarah Brightman a lansat un nou single intitulat Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.

Sarah Brightman

Sarah Brightman (Foto: www.sarahbrightman.com)

Single-ul Angel a fost realizat în colaborare cu Mike Hedges, producător cunoscut pentru proiecte anterioare cu artiști precum U2, The Cure sau Dido. Coproducător a fost Sally Herbert,  iar mixajul a fost realizat de Tom Elmhirst, ce a lucrat și cu Adele sau regretata Amy Winehouse.

"Sunt incredibil de încantată că pot să vă dezvălui acest nou single, pentru a vă oferi o nuanță a albumului ce va fi lansat  în ianuarie. Angel este o piesa care îmi este foarte dragă”, a declarat Sarah.

Albumul Dreamchaser va fi lansat pe 22 ianuarie 2013. Turneul mondial de promovare al albumului va include 5 continente și 100 de concerte și va începe în Hamilton, America de Nord, pe 29 ianuarie.

Puteți viziona mai jos clipul piesei Angel, care va fi lansat și în format digital de către retailerii online (inclusiv iTunes si Amazon) pe data de 16 octombrie 2012. Până atunci single-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul artistei, respectiv www.sarahbrightman.com.

 

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper lansează ediția aniversară 10 ani a primului disc Trooper I

Trooper va relansa albumul de debut Trooper I cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariție. Materialul din 2002...

Închide