Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Sarah Brightman a lansat single-ul Angel - VIDEOCLIP

Sarah Brightman a lansat cel mai nou single al ei, Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.
Sarah Brightman

Sarah Brightman

Sarah Brightman a lansat un nou single intitulat Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.

Sarah Brightman

Sarah Brightman (Foto: www.sarahbrightman.com)

Single-ul Angel a fost realizat în colaborare cu Mike Hedges, producător cunoscut pentru proiecte anterioare cu artiști precum U2, The Cure sau Dido. Coproducător a fost Sally Herbert,  iar mixajul a fost realizat de Tom Elmhirst, ce a lucrat și cu Adele sau regretata Amy Winehouse.

"Sunt incredibil de încantată că pot să vă dezvălui acest nou single, pentru a vă oferi o nuanță a albumului ce va fi lansat  în ianuarie. Angel este o piesa care îmi este foarte dragă”, a declarat Sarah.

Albumul Dreamchaser va fi lansat pe 22 ianuarie 2013. Turneul mondial de promovare al albumului va include 5 continente și 100 de concerte și va începe în Hamilton, America de Nord, pe 29 ianuarie.

Puteți viziona mai jos clipul piesei Angel, care va fi lansat și în format digital de către retailerii online (inclusiv iTunes si Amazon) pe data de 16 octombrie 2012. Până atunci single-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul artistei, respectiv www.sarahbrightman.com.

 

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper lansează ediția aniversară 10 ani a primului disc Trooper I

Trooper va relansa albumul de debut Trooper I cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariție. Materialul din 2002...

Închide