Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sarah Brightman a lansat single-ul Angel - VIDEOCLIP

Sarah Brightman a lansat cel mai nou single al ei, Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.

Publicat

pe

Sarah Brightman
Sarah Brightman │ FOTO: www.sarahbrightman.com

Sarah Brightman a lansat un nou single intitulat Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi downloadată gratuit de pe site-ul artistei.

Sarah Brightman

Sarah Brightman │ FOTO: www.sarahbrightman.com

Single-ul Angel a fost realizat în colaborare cu Mike Hedges, producător cunoscut pentru proiecte anterioare cu artiști precum U2, The Cure sau Dido. Coproducător a fost Sally Herbert,  iar mixajul a fost realizat de Tom Elmhirst, ce a lucrat și cu Adele sau regretata Amy Winehouse.

"Sunt incredibil de încantată că pot să vă dezvălui acest nou single, pentru a vă oferi o nuanță a albumului ce va fi lansat  în ianuarie. Angel este o piesa care îmi este foarte dragă”, a declarat Sarah.

Albumul Dreamchaser va fi lansat pe 22 ianuarie 2013. Turneul mondial de promovare al albumului va include 5 continente și 100 de concerte și va începe în Hamilton, America de Nord, pe 29 ianuarie.

Puteți viziona mai jos clipul piesei Angel, care va fi lansat și în format digital de către retailerii online (inclusiv iTunes si Amazon) pe data de 16 octombrie 2012. Până atunci single-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul artistei, respectiv www.sarahbrightman.com.

 

Trending