Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Rod Stewart va lansa în 2013 un nou album cu piese originale

Rod Stewart va lansa primul album cu piese originale din ultimii 11 ani. Noul material va fi lansat, cel mai probabil, în primăvara anului viitor. Citește declarațiile lui Rod privind procesul de compunere și temele abordate în noile piese.
Rod Stewart

Rod Stewart

Urmărește-ne pe

Rod Stewart a confirmat pentru publicația Billboard că a terminat deja producția unui nou album cu piese originale. Materialul va fi lansat, cel mai probabil, în primăvara anului viitor și vine după o pauză de 11 ani de la ultima compoziție proprie a artistului.

Rod Stewart

Rod Stewart (Foto: www.facebook.com)

"În urmă cu un an mă relaxam în casa mea din Anglia când Jim Cregan a trecut pe la mine și mi-a spus: <<Hai, ce zici să compunem o piesă?>>și eu i-am răspuns atunci că nu vreau să fiu deranjat și că zilele acelea au apus. Dar în cele din urmă ne-am așezat, am început să fredonez o melodie, iar el a luat-o și mi-a trimis-o înapoi mai târziu zicându-mi  <<Ascult-o, e destul de bună>>. Așa că m-am apucat să scriu niște versuri pentru ea și de atunci lucrurile s-au închegat de la sine. Piesele tot veneau, unele după altele. O ipostază a vieții mele pe care o consideram de mult uitată și la care renunțasem, adică crearea de muzică, a revenit la viață și mă bucur de ea cu fiecare nouă piesă.”

Conform declarațiilor lui Rod, albumul este deja gata, iar titlul ar putea fi Love the Life You Live, fără a exclude, însă, eventuale modificări sau reformulări până la data lansării. Noile piese vor aborda teme mai mature, a mai ținut să precizeze artistul, în contrast cu hit-uri mai vechi precum  Hot Legs sau Do Ya Think I'm Sexy.

Rod Stewart a lansat recent un prim single de pe albumul cu cântece de Crăciun. Piesa se numește Silent Night și poate fi ascultată pe infomusic.ro.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings On Ice 2013 – ediție aniversară la București

Kings On Ice aniversează cea de-a 5-a ediție la București cu un regal absolut în 2013. Evenimentul va avea loc...

Închide