Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Rod Stewart va lansa în 2013 un nou album cu piese originale

Rod Stewart va lansa primul album cu piese originale din ultimii 11 ani. Noul material va fi lansat, cel mai probabil, în primăvara anului viitor. Citește declarațiile lui Rod privind procesul de compunere și temele abordate în noile piese.
Rod Stewart

Rod Stewart

Rod Stewart a confirmat pentru publicația Billboard că a terminat deja producția unui nou album cu piese originale. Materialul va fi lansat, cel mai probabil, în primăvara anului viitor și vine după o pauză de 11 ani de la ultima compoziție proprie a artistului.

Rod Stewart

Rod Stewart (Foto: www.facebook.com)

"În urmă cu un an mă relaxam în casa mea din Anglia când Jim Cregan a trecut pe la mine și mi-a spus: <<Hai, ce zici să compunem o piesă?>>și eu i-am răspuns atunci că nu vreau să fiu deranjat și că zilele acelea au apus. Dar în cele din urmă ne-am așezat, am început să fredonez o melodie, iar el a luat-o și mi-a trimis-o înapoi mai târziu zicându-mi  <<Ascult-o, e destul de bună>>. Așa că m-am apucat să scriu niște versuri pentru ea și de atunci lucrurile s-au închegat de la sine. Piesele tot veneau, unele după altele. O ipostază a vieții mele pe care o consideram de mult uitată și la care renunțasem, adică crearea de muzică, a revenit la viață și mă bucur de ea cu fiecare nouă piesă.”

Conform declarațiilor lui Rod, albumul este deja gata, iar titlul ar putea fi Love the Life You Live, fără a exclude, însă, eventuale modificări sau reformulări până la data lansării. Noile piese vor aborda teme mai mature, a mai ținut să precizeze artistul, în contrast cu hit-uri mai vechi precum  Hot Legs sau Do Ya Think I'm Sexy.

Rod Stewart a lansat recent un prim single de pe albumul cu cântece de Crăciun. Piesa se numește Silent Night și poate fi ascultată pe infomusic.ro.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings On Ice 2013 – ediție aniversară la București

Kings On Ice aniversează cea de-a 5-a ediție la București cu un regal absolut în 2013. Evenimentul va avea loc...

Închide