Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Robert Plant cântă pe noul album Primal Scream

Robert Plant, vocea trupei Led Zeppelin a dezvăluit că a înregistrat câteva piese împreună cu cei de la Primal Scream pentru viitorul lor album.
Robert Plant

Robert Plant

Robert Plant, vocea trupei Led Zeppelin a dezvăluit că a înregistrat câteva piese împreună cu cei de la Primal Scream pentru viitorul lor album. Nu este prima dată când artistul colaborează cu formația. Acesta a mai cântat la armonică pe cântecul The Lord Is My Shotgun de pe albumul Evil Heat din 2002 (audio mai jos).

Robert Plant

Robert Plant (Foto: www.facebook.com)

„Am cântat un pic cu cei de la Primal Scream deoarece îmi plac referințele lor asupra trecutului glorios și felul în care reușesc să readucă acele elemente în lumea contemporană”, a precizat Plant într-un interviu pentru publicația Mojo.

Noul album semnat Primal Scream, ce încă nu are un titlu, va fi lansat în 2013. Potrivit unei declarații date în septembrie de către solistul Bobby Gillespie pentru revista Q, materialul va avea un sound „sofisticat” de rock n roll modern cu influențe psihedelice. Artistul a mai mărturisit că este mulțumit de procesul de compoziție care a mers de această dată mult mai bine. Discul se anunță a fi extrem de interesant, mai ales că formația va combina chitara electrică cu cea acustică și va face tot felul de experimente în studioul de înregistrări.

Primal Scream - The Lord Is My Shotgun feat Robert Plant 

Citește mai multe despre Robert Plant
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones a susținut primul concert după 5 ani - VIDEO

The Rolling Stones a susținut primul concert de reuniune, după o pauză de 5 ani. Trupa se pregătește să reia...

Închide