Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Riverside lansează un nou album

Formatia poloneza Riverside va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat Shrine Of New Generation Slaves, in luna ianuarie 2013. Primul single poarta numele Celebrity Touch si va putea fi ascultat incepand de luna viitoare.
Riverside

Riverside

Urmărește-ne pe

Formația poloneză de progressive rock, Riverside, revine cu un nou album de studio intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Discul, primul după o pauză de patru ani, va fi lansat la începutul anului viitor, in timp ce primul single de promovare poartă numele Celebrity Touch și va ieși pe piață luna viitoare.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

Materialul, care este cel de-al 5-lea din discografie, conține 8 piese cu o durată de peste 50 de minute. Cea mai scurtă melodie este Coda, ce are o durată de doar 2 minute în timp ce Escalator Shrine are peste 12 de minute. După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care va începe în luna martie și care va ajunge și la București. Mai multe informații despre acest concert vor fi date publicității în scurt timp.

Ultimul album lansat de polonezi poartă numele Anno Domini High Definition și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Rammstein se pun în vânzare cu 20% reducere

Pe 1 noiembrie, ora 10.00, se pun în vânzare biletele la concertul Rammstein de pe 28 iulie de la Romexpo....

Închide