Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Riverside lansează un nou album

Formatia poloneza Riverside va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat Shrine Of New Generation Slaves, in luna ianuarie 2013. Primul single poarta numele Celebrity Touch si va putea fi ascultat incepand de luna viitoare.
Riverside

Riverside

Formația poloneză de progressive rock, Riverside, revine cu un nou album de studio intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Discul, primul după o pauză de patru ani, va fi lansat la începutul anului viitor, in timp ce primul single de promovare poartă numele Celebrity Touch și va ieși pe piață luna viitoare.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

Materialul, care este cel de-al 5-lea din discografie, conține 8 piese cu o durată de peste 50 de minute. Cea mai scurtă melodie este Coda, ce are o durată de doar 2 minute în timp ce Escalator Shrine are peste 12 de minute. După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care va începe în luna martie și care va ajunge și la București. Mai multe informații despre acest concert vor fi date publicității în scurt timp.

Ultimul album lansat de polonezi poartă numele Anno Domini High Definition și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Rammstein se pun în vânzare cu 20% reducere

Pe 1 noiembrie, ora 10.00, se pun în vânzare biletele la concertul Rammstein de pe 28 iulie de la Romexpo....

Închide