Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Riverside lansează un nou album

Formatia poloneza Riverside va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat Shrine Of New Generation Slaves, in luna ianuarie 2013. Primul single poarta numele Celebrity Touch si va putea fi ascultat incepand de luna viitoare.

Publicat

pe

Riverside
Riverside │ FOTO: www.facebook.com

Formația poloneză de progressive rock, Riverside, revine cu un nou album de studio intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Discul, primul după o pauză de patru ani, va fi lansat la începutul anului viitor, in timp ce primul single de promovare poartă numele Celebrity Touch și va ieși pe piață luna viitoare.

Riverside

Riverside │ FOTO: www.facebook.com

Materialul, care este cel de-al 5-lea din discografie, conține 8 piese cu o durată de peste 50 de minute. Cea mai scurtă melodie este Coda, ce are o durată de doar 2 minute în timp ce Escalator Shrine are peste 12 de minute. După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care va începe în luna martie și care va ajunge și la București. Mai multe informații despre acest concert vor fi date publicității în scurt timp.

Ultimul album lansat de polonezi poartă numele Anno Domini High Definition și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Comentează

Trending