Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rihanna a lansat coperta noului album Unapologetic

Rihanna a dezvăluit noul titlul noului album - Unapologetic și coperta acestuia pentru care a pozat nud. Materialul cu numărul 7 va fi lansat pe 19 noiembrie.
Rihanna

Rihanna - Unapologetic Album

Rihanna a dezvăluit în sfârșit numele viitorului album - Unapologetic. Coperta discului, pe care artista a postat-o prima dată pe contul de Twitter o prezintă pe artistă nud, un sân fiindu-i acoperit de mână, iar altul chiar de titlul materialului. De asemenea, peste artistă apar diferite cuvinte care au o semnificație pentru aceasta, precum Diamonds - primul single extras.

Rihanna - Unapologetic Album

Copertă album Rihanna - Unapologetic (Foto: www.facebook.com)

Tot pe Twitter, Rihanna a anunțat că data de lansare la nivel internațional este 19 noiembrie.

Primul single prezentat descrie o poveste de iubire între 2 persoane care „strălucesc precum diamantele pe cer”. Sound-ul acestuia este diferit față de ultimele single-uri cu puternice influențe electro, având la bază o linie de pian și un ritm constant dat de toba mare. Și vocea Rihannei este schimbată. Aceasta cântă mai jos decât deobicei. În contrast, pe versul „Shine Bright like a diamond”, repetat insistent, se joacă cu vocea și interpretează într-un mod inedit.

Pentru promovarea viitorului album artista a anunțat deja turneul mondial Diamond World Tour, ce va începe în martie 2013.

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sarah Brightman a lansat single-ul Angel - VIDEOCLIP

Sarah Brightman a lansat cel mai nou single al ei, Angel. Piesa este inclusă pe albumul Dreamchaser și poate fi...

Închide