Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Red Hot Chili Peppers se gândește deja la un nou album

Bateristul trupei Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, a declarat ca trupa va termina de concertat la jumatatea lunii aprilie 2013 iar apoi vor incepe sa lucreze la un nou album.
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

Bateristul trupei Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, a anunțat recent că formația va susține concerte până la jumătatea luni aprilie 2013 după care va lua o pauză și se va apuca de înregistrat material nou.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers (Foto: www.facebook.com)

Artistul a declarat:

"Avem planificate concerte până in luna aprilie anul viitor apoi vom lua o mică pauză de refacere după care vom începe sa compunem piese noi. Suntem cu "bateriile încărcate" iar chitaristul nostru, Josh, se simte din ce în ce mai bine. Simt ca trupa este din nou conectată și asta este foarte bine pentru noi. Și mai avem o veste bună pentru voi. Concertul From The Basement, unde am cântat în premieră piesa Even You, Brutus, a fost filmat în format 3D și va fi lansat pe DVD".

Red Hot Chili Peppers urmează să lanseze la începutul lunii viitoare două noi piese, urmând ca în luna decembrie și începutul anului 2013 să mai prezinte publicului încâ 4 piese noi. Acestea au fost înregistrate pentru ultimul album, I’m With You, însă nu au mai fost incluse în cele din urmă. Melodiile vor fi disponibile atât pe discuri vinil (făcute din materiale reciclate), cât și în format digital pe iTunes și pe Redhotchilipeppers.com.

Fiecare dintre cele 9 discuri beneficiază de coperți realizate de Kelsey Brookes. Atunci când vor fi toate combinate vor forma un artwork unitar. Autorul are experiență în microbiologie, cultura surf și arta folk, iar lucrările sale combină în prisme explosize culori mohorâte, imagini îndrăznețe și motive atemporale. Acestea au fost publicate în expoziții și reviste precum GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay și Dazed & Confused.

După cum se știe, RHCP a susținut recent un concert pe Arena Națională din București. Citiți impresii de la eveniment și urmăriți galeriile foto.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima piesă Machine Head extrasă de pe viitorul DVD - VIDEOCLIP

Machine Head va lansa pe 13 noiembrie un nou DVD intitulat Machine Fucking Head Live. Prima piesa extrasa de pe...

Închide