Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Record pe Twitter - Lady Gaga a strâns 30 de milioane de followers

Încă un record pe Twitter marcat de Lady Gaga. Aceasta a devenit prima persoană care a reușit să strângă 30 de milioane de followers. Totuși, există voci care susțin că o mare parte dintre următorii de pe Twitter ai artistei sunt falși.
Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012 (foto: Emagic Romania)

Încă un record pe Twitter atins de Lady Gaga. Aceasta a devenit prima persoană care a reușit să strângă 30 de milioane de followers. După ce în luna mai fost prima care ajuns la 10 milioane, iar în martie a atins 20 de milioane, cântăreața pop pare de neoprit.

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012 (Foto: Emagic Romania www.facebook.com)

Potrivit site-ului Starcount.com, artista reușește să strângă câte aproximativ 30.000 de followers în fiecare zi. După Gaga, Justin Bieber se bucură de o popularitate foarte mare pe Twitter, având 28 de milioane de urmăritori. În top se mai clasează Katy Perry cu 27 de milioane și Rihanna cu 26 de milioane de followers.

Pe de altă parte există și păreri care spun că o mare parte dintre acești urmăritori de pe Twitter sunt falși. Compania de social media Status People a realizat un studiu în care susține că peste 71% din followers sunt conturi inactive sau programate să facă spamming, cunoscute sub numele de bots (roboți). Aceste tipuri de conturi false sunt realizate special pentru promovare și pot fi cumpărate online.

În prezent, Lady Gaga se află în cadrul unui turneu european ce a ajuns și la București în această vară. Fanii din România au avut ocazia să o vadă pe artistă live în Piața Constituției pe 16 august într-un show cu o scenografie spectaculoasă. Dar mai multe despre concertul Lady Gaga la București descoperiți în recenzia infomusic și în galeria foto de la concert.

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012

Lady Gaga in concert la Bucuresti pe 16 august 2012 (Foto: Emagic Romania www.facebook.com)

Lady Gaga și Body Revolution 2013

Artista, care a fost criticată în ultima perioadă pentru kilogramele în plus pe care le-a luat, a lansat campania Body Revolution 2013. Având în vedere că Lady Gaga s-a luptat de la vârsta de 15 cu bulimia și anorexia, aceasta a avut mereu o greutate instabilă. Profund afectată de aceste boli și chinuită de faptul că mereu simțea o nemulțumire privind corpul său, Gaga vrea să vină acum în ajutorul tinerilor care se confruntă cu aceleași probleme. Aceasta a postat o poza în lenjerie intimă pe site-ul său de socializare Little Monsters, sugerând fanilor să-și accepte și să-și iubească corpul.

Ladu Gaga - Body Revolution 2013

Ladu Gaga - Body Revolution 2013 (Foto: www.facebook.com)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie 2012 a fost anulat

Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie a fost amânat pentru 2013, a comunicat organizatorul Rock Events. Biletele pot...

Închide