Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

raku lansează un nou album – VEZI VIDEO

raku a anunțat că va lansa un nou album în octombrie. Într-un video postat online, rapper-ul român declară despre viitorul disc: „Sper să fie tunul pe care nu l-am dat niciodată”.

Publicat

pe

raku
raku │ FOTO: www.facebook.com

Unul dintre cei mai îndrăgiți rapperi români, raku, revine cu un nou material ce va avea lansarea luna aceasta. Artistul a muncit din greu la disc și speră că acesta îi va încânta pe fanii.

raku

raku │ FOTO: www.facebook.com

raku a postat un video pe canalul său YouTube în care mărturisește că speră ca albumul să fie tunul pe care nu l-a dat niciodată și despre care să spună „Am reușit să vând un album foarte bun”. Artistul mai precizează că viitorul material este unul în care se luptă calitatea cu cantitatea.

Rapper-ul are o vechime semnificativă pe scena hip-hop-ului românesc, fiind unul dintre artiștii care a avut un rol important în promovarea și susținerea acestui stil. Încă de la răspândarea sa în underground, hip-hop-ul în românia a dus o luptă grea de supraviețuire, asemeni multor alte genuri de nișă. În condițiile în care artiștii nu sunt promovați și difuzați pe canalele media, întrucât nu sunt comerciali, aceștia nu se pot susține financiar din muzică, iar mulți sunt nevoiți să renunțe la scenă.

În video-ul pe care îl puteți vedea mai jos, raku mulțumește fanilor români, inclusiv celor din diaspora, pentru susținere și menționează că a putut să-și continue activitatea muzicală datorită lor, pentru că de-a lungul timpului i-au cumpărat albumele.

De asemenea, artistul mai dezvăluie că, în paralel, a început o colaborare cu vechiul său prieten Pacha Man, iar în curând vor lansa un single împreună.

Mai multe detalii despre noul album semnat raku urmează să fie anunțate zilele acestea.

raku – Lansare album – octombrie 2012

Trending