Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Prince a lansat un nou single, Rock & Roll Love Affair - VIDEO

Prince a fost invitat pe 23 octombrie la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, difuzată de ABC-TV, unde a interpretat noul single Rock n Roll Love Affair. Inregistrarea poate fi urmarita mai jos.
Prince

Prince

Cântărețul, compozitorul. actorul și multi-instrumentistul Prince a fost invitat pe 23 octombrie la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, difuzată de ABC-TV, unde a interpretat noul single Rock n Roll Love Affair. Înregistrarea poate fi urmărita mai jos.

Rock & Roll Love Affair va fi lansat oficial pe 2 noiembrie prin intermediul casei de discuri Purple Music și va fi disponibil în format standard CD, digital download și vinil.

Prince

Prince

Născut în 1958 în Minneapolis, Minnesota, Prince (numele real Prince Rogers Nelson) a lansat albumul de debut, intitulat For You, în 1978. Un an mai târziu vine și recunoașterea internaționala cu apariția discului Prince din care au fost extrase două mari hituri: Why You Wanna Treat Me So Bad? și I Wanna Be Your Lover. Următoarele albume, Dirty Mind (1980), Controversy (1981), 1999 (1982), Purple Rain (1984) sau Sign "O" the Times(1987) au cunoscut același succes datorită versurilor cu tentă sexuală și muzicii ce combina elementele de funk și dance cu rock-ul. Ultimul album de studio poartă numele 20Ten şi a ieşit pe piaţă în 2010.

Prince a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile).

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte concertează în Arad și în Timișoara

După un sezon estival aglomerat, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor pe 15 si 16 noiembrie in Arad si...

Închide