Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Primul clip oficial Moonlight Breakfast - Hard Times - VIDEOCLIP

Piesa Hard Times inaugurează primul videoclip oficial al trupei Moonlight Breakfast. Single-ul este extras de pe albumul Shout, lansat anul acesta, pe 19 iulie.

Publicat

pe

Moonlight Breakfast
Moonlight Breakfast

Piesa Hard Times inaugurează primul videoclip oficial al trupei Moonlight Breakfast. Single-ul este extras de pe albumul Shout, lansat  anul acesta, pe 19 iulie.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Responsabili pentru realizarea clipului sunt cei de la Les Ateliers Nomad, o echipă restrânsă, dar creativă de oameni specializați în producție video, animație și 3D. Compatibil cu starea piesei, videoclipul reușește să intermedieze vizual ceea ce versurile și coloana sonoră povestesc.

Hard Times - Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast se identifică printr-un stil retro-electro și o voce jazzy, care, pur si simplu, nu te lasă să stai… Trupa a fost definită de bloggerul Fred Hystere drept “Bananarama cu o voce în stilul Billie Holiday”, referindu-se la soundul care a reușit să capteze atenția unui public larg și divers într-un timp relativ scurt.

De curând, formația a fost aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Macy Gray, ce va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului.

Trending