Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Primul clip oficial Moonlight Breakfast - Hard Times - VIDEOCLIP

Piesa Hard Times inaugurează primul videoclip oficial al trupei Moonlight Breakfast. Single-ul este extras de pe albumul Shout, lansat anul acesta, pe 19 iulie.
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Piesa Hard Times inaugurează primul videoclip oficial al trupei Moonlight Breakfast. Single-ul este extras de pe albumul Shout, lansat  anul acesta, pe 19 iulie.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Responsabili pentru realizarea clipului sunt cei de la Les Ateliers Nomad, o echipă restrânsă, dar creativă de oameni specializați în producție video, animație și 3D. Compatibil cu starea piesei, videoclipul reușește să intermedieze vizual ceea ce versurile și coloana sonoră povestesc.

Hard Times - Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast se identifică printr-un stil retro-electro și o voce jazzy, care, pur si simplu, nu te lasă să stai… Trupa a fost definită de bloggerul Fred Hystere drept “Bananarama cu o voce în stilul Billie Holiday”, referindu-se la soundul care a reușit să capteze atenția unui public larg și divers într-un timp relativ scurt.

De curând, formația a fost aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Macy Gray, ce va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor simple la cea mai mare petrecere de Halloween din România

Cele 2 invitații simple la cea mai mare petrecere de Halloween din România de pe 27 octombrie de la Sala...

Închide