Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Prima piesă Machine Head extrasă de pe viitorul DVD - VIDEOCLIP

Machine Head va lansa pe 13 noiembrie un nou DVD intitulat Machine Fucking Head Live. Prima piesa extrasa de pe acest material live poarta numele Imperium si o puteti urmari mai jos.
Machine Head

Au trecut 18 ani de când au lansat albumul de debut iar americanii de la Machine Head s-au gândit că este bine să sărbătorească acest moment unic print-un nou album live.

Discul poartă numele Machine Fucking Head Live și a fost înregistrat în timpul turneului mondial din 2011 când trupa a interpretat piese din întreaga discografie. Nu lipsesc clasicele Aesthetics of Hate, Locust, Ten Ton Hammer, This is the End, Halo sau celebrele Old și Davidian.

Machine Head

Machine Fucking Head Live va ajunge pe rafturile magazinelor în data de 13 noiembire și a fost mixat și masterizat în studioul Trident din Pacheco, California dă către Juan Urteaga și liderul trupei Robb Flynn. Dacă doriți sa vedeți cum este atmosfera la un concert Machine Head vă prezentăm mai jos inregistrarea piesei Imperium, extrasa de pe acest DVD.

Trupa a concertat anul acesta la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City care a avut loc în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la complexul Romexpo din Bucuresti.

Tracklist Machine - Imperium

Tracklist Machine Fucking Head Live

 1. I Am Hell (Sonata in C#)
 2. Be Still And Know
 3. Imperium
 4. Beautiful Mourning
 5. The Blood, The Sweat, The Tears
 6. Locust
 7. This Is The End
 8. Aesthetics Of Hate
 9. Old
 10. Darkness Within
 11. Bulldozer
 12. Ten Ton Hammer
 13. Who We Are
 14. Halo
 15. Davidian

Citește mai multe despre Machine Head
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viva la Vida de la Coldplay capătă ritmuri africane în remixul Rhythms Del Mundo - VIDEOCLIP

După remixul cu un twist cubanez al piesei Clocks, Rhythms Del Mundo revine cu o nouă reeditare al unui single...

Închide