Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Prețurile biletelor pentru concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc pe 15 mai 2013 pe National Arena din Bucuresti se pun in vanzare incepand de luni, 29 octombrie, si au preturi cuprinse intre 135 si 435 lei, in functie de distanta fata de scena.
Depeche Mode

Depeche Mode

Depeche Mode va porni într-un turneu european de promovare al noului album de studio care va ajunge și la București pe 15 mai 2013. Evenimentul este organizat de Emagic și se va desfășura pe Arena Națională, unde a avut loc anul acesta și concertul Red Hot Chili Peppers.

Biletele se vor pune în vânzare online, pe www.MyTicket.ro, pe 29 octombrie, ulterior fiind disponibile și în magazinele de specialitate.

Depeche Mode

Depeche Mode (Foto: www.facebook.com)

Biletele au prețuri cuprinse între 135 și 435 lei, în funcție de distanța față de scenă - cele fara loc, în categoria Gazon A și B sunt 245 lei, respectiv 135 lei, în timp ce locurile pe scaune vor costa 145, 170, 200, 240, 275, 320 și 435 lei.

Depeche Mode este cu siguranță cea mai de succes trupă de muzica electronică din toate timpurile, de altfel revista Q Magazine incluzand-o în topul celor mai bune 50 de trupe care au schimbat lumea, oferindu-i în anul 2002 Innovation Award. De-a lungul carierei trupa a primit cinci nominalizări la premiile Grammy, două nominalizări la MTV Video Music Awards și șase nominalizări la MTV Europe Music Awards, câștigând în anul 2006 la categoria Best Group. Așa cum a anunțat pe 23 octombrie în cadrul conferinței de la Paris, Depeche Mode se pregătește de lansarea celui de-al 13-lea material discografic și de începerea unui nou turneu european ce va include 25 de țări, printre care și România.

 

Citește mai multe despre Depeche Mode
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul invitației duble la BZN oferite de InfoMusic

Weekendul începe cu o surpriză plăcută pentru unul din membrii InfoMusic Club. Am extras câștigătorul invitației duble la concertul BZN...

Închide