Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Premiera The Rollings Stones: Crossfire Hurricane este transmisă live în The Light Cinema

Premiera documentarului Crossfire Hurricane despre celebra trupă The Rolling Stones va fi transmisă și la București, în cinematograful The Light Cinema din Liberty Center, pe 18 octombrie.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Premiera documentarului Crossfire Hurricane despre celebra trupă The Rolling Stones va fi transmisă și la București, în cinematograful The Light Cinema din Liberty Center, pe 18 octombrie.

The Rolling Stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Fanii români vor avea ocazia să vadă poate cel mai complet film ce prezintă istoria grupului din anii 60 și până în prezent. Premiera va avea loc în cadrul Festivalului de Film de la Londra, iar cei prezenți în sala de cinema vor putea vedea live interviuri cu membrii formației de la eveniment.

Documentarul, regizat de Brett Morgen, oferă o viziune remarcabilă asupra evoluției muzicale a membrilor trupei The Rollings Stones, care de la adolescenții obsedați de blues au ajuns legende ale muzicii rock. Pelicula include înregistrări din arhivele personale ale artiștilor și oferă o perspectivă sinceră și reală a acestora, ce de multe ori a inclus certuri, droguri, femei, alcool și chiar moarte.

Spectacolul va fi transmis în direct începând cu ora 20:15. Biletele pot fi achiziționate online de pe lightcinema.ro și de la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center la prețul de 55 de lei și 45 de lei pentru studenți, elevi și pensionari.

Filmul aniversează împlinirea a 50 de ani de carieră muzicală marca The Rolling Stones. În același spirit aniversar, trupa lansează un album nou, precedat de single-ul Doom and Gloom, al cărui lyric video a fost dezvăluit recent și un turneu mondial în 2013, care sperăm să includă și România.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation a lansat două coveruri - AUDIO

Within Temptation a lansat două coveruri dupa Bruno Mars si Gnarls Barkley pe care le puteti asculta pr InfoMusic mai...

Închide