Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Poezie în culori pastel într-un nou clip Regina Spektor - VIDEOCLIP

Regina Spektor a lansat cel de-al treilea single de pe albumul What We Saw from the Cheap Seats. Piesa se numește "How", iar videoclipul se mulează perfect pe stilul și personalitatea Reginei, păstrând același ton idilic-jovial ce creează povești din fiecare vers al compozițiilor sale.

Publicat

pe

Regina Spektor
Regina Spektor

Regina Spektor a lansat cel de-al treilea single de pe albumul What We Saw from the Cheap Seats. Piesa se numește "How", iar videoclipul se mulează perfect pe stilul și personalitatea Reginei, păstrând același ton idilic-jovial ce creează povești din fiecare vers al compozițiilor sale.

Regina Spektor

Regina Spektor

Într-un context în care arta din videoclipurile autohtone tinde să dispară, videoclipul piesei How, al Reginei Spektor, este o gură de aer proaspăt. Întregul montaj emană căldură și creativitate, totul părând a decurge într-un mod atât de firesc încât povestea aproape că nici nu este ascultată, ci trăită si încorporată direct în propria imaginație a privitorului. Elementele de pictură incluse în videoclip nu par nici pe departe artificii artistice, ci vin la fel de natural în completarea unui lirism specific Reginei. Întregul tablou te poartă, de altfel, într-un alt univers, în care vocea Reginei Spektor este legătura dintre realitatea imediată și cea imaginată prin versurile piesei.

Regina Spektor - How

Pentru realizarea videoclipului, Regina a colaborat cu Margo Weathers. Albumul What We Saw from the Cheap Seats a fost lansat pe 29 mai, anul acesta, piesa How fiind cel de-al treilea extras de pe album, după All the Rowboats și "Don't Leave Me (Ne me quitte pas)".

Comentează

Trending