Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Placebo a lansat un nou clip, B3 - VIDEOCLIP

B3, noul videoclip lansat de formatia britanica Placebo poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe EP-ul cu acelasi nume aparut in luna septembrie.
Placebo

Placebo

Urmărește-ne pe

 Aşteptările fanilor Placebo au luat sfârşit. După anunţul făcut în august, postului de radio italian Rai Radio 2 privind lansarea în septembrie a noului single B3, iată că a primul videoclip este online și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Placebo

Placebo (Foto: www.facebook.com)

Single-ul B3 face parte dintr-un EP de 5 piese intitulat, de asemenea, B3, a cărui lansare a avut loc pe 12 octombrie și prefațează apariția noului album de studio, programat spre lansare în luna martie 2013, Piesa a fost interpretată deja în cadrul mai multor concerte, inclusiv cel susţinut în Bucureşti, pe 6 august la Stadionul Yolanda Balaş. Citeşte impresiile de la concert.

Placebo - B3

Placebo - B3

Tracklist B3

  1. B3
  2. I Know You Want to Stop (Minxus Cover)
  3. The Extra
  4. I know Where You Live
  5. Time is Money

Citește mai multe despre Placebo
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poezie în culori pastel într-un nou clip Regina Spektor - VIDEOCLIP

Regina Spektor a lansat cel de-al treilea single de pe albumul What We Saw from the Cheap Seats. Piesa se...

Închide