Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Pixels a lansat clipul TKOVRCTRL – VIDEOCLIP

Pixels a lansat clipul piesei TKOVRCRTL ce dă numele viitorului album. Parcă rupt dintr-un thirller, videoclipul te ține te tine cu sufletul la gură.
Pixels - TKOVRCTRL Video

Secvență clip Pixels - TKOVRCTRL

Trupa Pixels revine cu un nou videoclipul rupt dintr-un thriller, care te ține cu sufletul la gură. Acesta a fost realizat pentru noul sigle intitulat TKOVRCRTL și poate fi urmărit mai jos.

Pixels - TKOVRCTRL Video

Secvență clip Pixels - TKOVRCTRL

Pentru acest clip grupul a lucrat cu o echipă foarte talentată care a venit cu concept și un mod de a filma original. Regia este semnată de Vladimir Dembinski, de DOP s-a ocupat Silviu Stavila, montajul a fost făcut de Tudor D Popescu, iar personajul clipului a fost interpretat de actorul Dorian Boguță.

Titlul noului single este abrevierea expresiei – Take over control (Preia controlul), iar acesta se va regăsi și pe coperta viitorului material discografic semnat Pixels.

În ceea ce privește sound-ul, piesa îmbină perfect elementele electronice cu riff-urile alternative, ambele fiind întrepătrunse de pasaje hip-hop. Schimbările de sound susțin o nouă atitudine, adoptată de trupă datorită noilor membrii. De la începutul lui 2012, fondatorul formației Cătălin Rulea (voce, chitară, electronice) a început un nou capitol Pixels alături de Andreaș Aron (voce, bass) și Tudor Popescu (tobe).

„Muzica este Alchimia noastră! Vocea face ca vidul să vibreze iar în acel ecou sec ne regăsim pe noi înșine. De la demență spațială la stațiile de metrou... construim... cărămidă cu cărămidă. Noi suntem PIXELS”, susține formația.

Noul album al grupului TKOVRCTRL este format din 14 piese și va avea lansare oficială în cadrul unui concert în clubul Control pe data de 20 octombrie. Evenimentul este special, întrucât clubul Control nu este doar gazda show-ului, ci și producătorul executiv al acestui material. Asocierea a venit aproape natural datorită multor congruențe artistice ale clubului cu formația, Control fiind un fidel promoter al culturii alternative.

Pixels - TKOVRCTRL

 

Citește mai multe despre Pixels
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă carte de referință în istoria muzicii rock - Rod Stewart, The Autobiography - VIDEO

Publicată recent, cartea autobiografică a lui Rod Stewart a reușit să sensibilizeze deja o bună parte a criticilor britanici. Rod:...

Închide