Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Pet Shop Boys a lansat clipul Leaving - VIDEOCLIP

Leaving, noul single care beneficiaza de un videoclip semnat de formatia engleza Pet Shop Boys poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe ultimul album de studio, in intitulat Elysium, care a fost lansat pe 5 septembrie.
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Leaving, noul single care beneficiază de un videoclip semnat de formația engleză Pet Shop Boys poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe ultimul album de studio, in intitulat Elysium, care a fost lansat pe 5 septembrie sub egida Parlophone.

Filmat album negru şi concentrat mai mult pe trenurile in mişcare, ca şi viaţa noastră care trece precum un tren, piesa vorbeşte despre moartea celor dragi dar şi despre dispariţia relaţiilor.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys (Foto: www.facebook.com)

Albumul este produs de Andrew Dawson, care a a declarat că duo-ul și-a dorit să înregistreze în Los Angeles pentru că este un oraș care îl inspiră. Elysium este al 11-lea disc al celebrei trupei electro, care a început anul 2012 în forță, cu un dublu album format din 38 de piese, cele mai bune single-uri din perioada 1996-2009.

Tracklist Elysium

  1. Leaving
  2. Invisible
  3. Winner
  4. Your early stuff
  5. A face like that
  6. Breathing space
  7. Ego music
  8. Hold on
  9. Give it a go
  10. Memory of the future
  11. Everything means something
  12. Requiem in denim and leopardskin

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling și Alexander Rybak concertează la Chișinău

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va...

Închide