Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Pentru concertul de la București, Trooper prezintă un scurtmetraj 3D

Trooper va prezenta fanilor prezenti la concertul de la Bucuresti care va avea loc pe 2 noiembrie un scurt metraj 3D. Acesta va avea proiectia inaintea concertului si prezinta cum a fost realizat albumul Trooper I.
TROOPER

TROOPER

Trooper se pregătește să susțină un turneu național aniversar intitulat Tari ca munții alături de formațiile Addiction și Wilder, care vor concerta în deschidere. Pentru concertul de la București, care va avea loc pe 2 noiembrie in Chaos Club, trupa a pregătit o surpriză - proiecția unui scurt metraj 3D care va avea loc înaintea concertului.

TROOPER
Scurt metrajul nu este singura componentă vizuală a spectacolului: cei prezenți vor avea ocazia să urmărească şi un documentar despre realizarea albumului Trooper I. Dacă despre materialul 3D băieții nu vor să dezvăluie nimic, pentru a nu spulbera efectul momentului pe care spectatorii îl vor urmări cu ochelari speciali, în privința documentarului, Coiotu' este ceva mai generos cu informațiile și a declarat:

"prin intermediul acestui material îi aducem in fața prietenilor noştri din sala pe cei care ne-au fost alături la realizarea acestui prim disc. Va fi o incursiune în timp, o paralela între atunci şi acum".

Concertul aniversar Tari ca munții, care va avea loc pe 2 noiembrie, marcheaza 10 ani de la lansarea albumului Trooper I iar cei prezenți vor putea asculta piesele Strigat, Tari ca muntii, Pentru tot ce-a fost, Dorinta, Cum vreau eu, Totul e fals, sau Inca o lupta.

Biletele pentru concertul din Bucureşti, la prețul de 20 lei sunt disponibile în toata rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului și Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

Citește mai multe despre Trooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 2nd Law, al patrulea album Muse în vârful vânzărilor din UK

The 2nd Law este cel de-al patrulea cel mai bine vandut album in UK. Potrivit clasamentului publicat de UK Albums...

Închide