Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Paula Seling și Alexander Rybak concertează la Chișinău

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova.
Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova. În plus, Paula și Alexander au mărturisit că abia așteaptă să viziteze celebrele pivnițe ale cramei Cricova.

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Primăria Chișinăului se pregătește să sărbătorescă orașul cu o serie de evenimente speciale. Astfel,  pe 14 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale vor concerta artiști precum Loredana Groza, Andreea Bănica, Cătălin Josan. Cu o zi înainte, pe 13 octombrie, va avea loc și un eveniment de elită, programat în sala Palatului Național.

În prima parte, spectacolul va fi centrat în jurul personalității marelui compozitor Eugen Doga. Operele sale vor fi interpretate în variantă instrumentală de o mare orchestră. În cea de-a 2-a jumătate publicul va avea parte de un dublu recital intersectat, susținut de Paula Seling și Alexander Rybak, câștigătorul concursului Eurovision 2009. Recitalul va include single-ul I'll Show You, cântat în duet cu Seling.

Cei doi artiști vor profita de ocazie pentru a se plimba prin capitala Moldovei și vor vizita atracțiile turisitice.

 

Citește mai multe despre Alexander RybakPaula Seling
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blackmore's Night lanseaza un nou DVD

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa...

Închide