Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Paula Seling și Alexander Rybak concertează la Chișinău

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova.
Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Urmărește-ne pe

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova. În plus, Paula și Alexander au mărturisit că abia așteaptă să viziteze celebrele pivnițe ale cramei Cricova.

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Primăria Chișinăului se pregătește să sărbătorescă orașul cu o serie de evenimente speciale. Astfel,  pe 14 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale vor concerta artiști precum Loredana Groza, Andreea Bănica, Cătălin Josan. Cu o zi înainte, pe 13 octombrie, va avea loc și un eveniment de elită, programat în sala Palatului Național.

În prima parte, spectacolul va fi centrat în jurul personalității marelui compozitor Eugen Doga. Operele sale vor fi interpretate în variantă instrumentală de o mare orchestră. În cea de-a 2-a jumătate publicul va avea parte de un dublu recital intersectat, susținut de Paula Seling și Alexander Rybak, câștigătorul concursului Eurovision 2009. Recitalul va include single-ul I'll Show You, cântat în duet cu Seling.

Cei doi artiști vor profita de ocazie pentru a se plimba prin capitala Moldovei și vor vizita atracțiile turisitice.

 

Citește mai multe despre Alexander RybakPaula Seling
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blackmore's Night lanseaza un nou DVD

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa...

Închide