Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Paula Seling și Alexander Rybak concertează la Chișinău

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova.

Publicat

pe

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single
Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak se duc peste Prut să concerteze la Palatul Național din Chișinău. Pentru artistul norvegian va fi prima experiență în Republica Moldova. În plus, Paula și Alexander au mărturisit că abia așteaptă să viziteze celebrele pivnițe ale cramei Cricova.

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Paula Seling și Alexander Rybak - I'll Show You Single

Primăria Chișinăului se pregătește să sărbătorescă orașul cu o serie de evenimente speciale. Astfel,  pe 14 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale vor concerta artiști precum Loredana Groza, Andreea Bănica, Cătălin Josan. Cu o zi înainte, pe 13 octombrie, va avea loc și un eveniment de elită, programat în sala Palatului Național.

În prima parte, spectacolul va fi centrat în jurul personalității marelui compozitor Eugen Doga. Operele sale vor fi interpretate în variantă instrumentală de o mare orchestră. În cea de-a 2-a jumătate publicul va avea parte de un dublu recital intersectat, susținut de Paula Seling și Alexander Rybak, câștigătorul concursului Eurovision 2009. Recitalul va include single-ul I'll Show You, cântat în duet cu Seling.

Cei doi artiști vor profita de ocazie pentru a se plimba prin capitala Moldovei și vor vizita atracțiile turisitice.

 

Comentează

Trending