Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Paula Seling revitalizează conceptul de înregistrare live - VIDEO

Paula Seling a inițiat de curând un ciclu inedit de înregistrări live în locații ce își propun să completeze tabloul artistic al unui proiect ambițios. Filmările au beneficiat de o serie de cadre de excepție, așa cum se va putea observa și în videoclip-urile prezentate în articol.
Paula Seling

Paula Seling

Urmărește-ne pe

Paula Seling a inițiat de curând un ciclu inedit de înregistrări live în locații ce își propun să completeze tabloul artistic al unui proiect ambițios. Filmările au beneficiat de o serie de cadre de excepție, așa cum se va putea observa și în videoclip-urile de mai jos.

Paula Seling

Paula Seling

Pornit din dorința Paulei  de a da un nou contur interpretării live, proiectul include  filmări în cadre naturale ale unor piese din repertoriul artistei, precum și  interpretări ale unor single-uri internationale. Pentru prima înregistrare, Paula a ales piesa I Feel Free, realizată special pentru ea de compozitorul grec Dimitris Kontopoulos. Melodia a avut parte și de un videoclip filmat la Paris anul trecut de soțul ei, Radu Bucura, însă pentru DVD-ul live s-a ales o locație specială în portul  principal din insula Thassos. Înregistrarea a fost făcută la ora 6.30 dimineața, chiar înainte de rasaritul soarelui.

I Feel Free - Paula Seling

A urmat celebra Caruso, pentru interpretarea căreia Paula a filmat pe o plajă a aceleiași insule din Grecia.

Caruso - Paula Seling

Locații inedite se găsesc, însă, si mult mai aproape de casă. Pentru piesa Toamna-n București,  single extras de pe albumul Culeg vise, s-a filmat chiar în parcul Herăstrău. Videoclipul prezintă o  reinterpretarea a unei melodii mai vechi a Paulei Seling, versurile fiind compuse  în colaborare cu Denisa Armașu.

Toamna-n București - Paula Seling

Echipa artistei continuă căutările pentru extinderea acestui proiect ambițios, care s-ar putea materializa în final într-un DVD. Titlul provizoriu este Paula Seling -  Live prin lume.

Citește mai multe despre Paula Seling
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prețurile biletelor pentru concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc pe 15 mai 2013 pe National Arena din Bucuresti se pun...

Închide