Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Paula Seling revitalizează conceptul de înregistrare live - VIDEO

Paula Seling a inițiat de curând un ciclu inedit de înregistrări live în locații ce își propun să completeze tabloul artistic al unui proiect ambițios. Filmările au beneficiat de o serie de cadre de excepție, așa cum se va putea observa și în videoclip-urile prezentate în articol.
Paula Seling

Paula Seling

Paula Seling a inițiat de curând un ciclu inedit de înregistrări live în locații ce își propun să completeze tabloul artistic al unui proiect ambițios. Filmările au beneficiat de o serie de cadre de excepție, așa cum se va putea observa și în videoclip-urile de mai jos.

Paula Seling

Paula Seling

Pornit din dorința Paulei  de a da un nou contur interpretării live, proiectul include  filmări în cadre naturale ale unor piese din repertoriul artistei, precum și  interpretări ale unor single-uri internationale. Pentru prima înregistrare, Paula a ales piesa I Feel Free, realizată special pentru ea de compozitorul grec Dimitris Kontopoulos. Melodia a avut parte și de un videoclip filmat la Paris anul trecut de soțul ei, Radu Bucura, însă pentru DVD-ul live s-a ales o locație specială în portul  principal din insula Thassos. Înregistrarea a fost făcută la ora 6.30 dimineața, chiar înainte de rasaritul soarelui.

I Feel Free - Paula Seling

A urmat celebra Caruso, pentru interpretarea căreia Paula a filmat pe o plajă a aceleiași insule din Grecia.

Caruso - Paula Seling

Locații inedite se găsesc, însă, si mult mai aproape de casă. Pentru piesa Toamna-n București,  single extras de pe albumul Culeg vise, s-a filmat chiar în parcul Herăstrău. Videoclipul prezintă o  reinterpretarea a unei melodii mai vechi a Paulei Seling, versurile fiind compuse  în colaborare cu Denisa Armașu.

Toamna-n București - Paula Seling

Echipa artistei continuă căutările pentru extinderea acestui proiect ambițios, care s-ar putea materializa în final într-un DVD. Titlul provizoriu este Paula Seling -  Live prin lume.

Citește mai multe despre Paula Seling
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prețurile biletelor pentru concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc pe 15 mai 2013 pe National Arena din Bucuresti se pun...

Închide