Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Paula Seling lansează melodia și clipul One mile of words/Breathe - VIDEOCLIP

Paula Seling a lansat astăzi o nouă melodie, intitulată "One mile of words/Breathe". Aceasta a fost scrisă de cântăreață împreună cu Pop Ioan Alexandru. Lansarea a fost însoțită de un videoclip - disponibil și pe InfoMusic - care a fost realizat de Radu Bucura.

Publicat

pe

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling
Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Paula Seling a lansat astăzi o nouă melodie, intitulată "One mile of words/Breathe". Aceasta a fost scrisă de cântăreață împreună cu Pop Ioan Alexandru. Lansarea a fost însoțită de un videoclip - disponibil și pe InfoMusic - care a fost realizat de Radu Bucura, soțul artistei.  Paula Seling lucrează acum în studio la o serie de piese noi. Ea s-a întors din Grecia, unde a înregistrat  100% live câteva melodii în cadre naturale inedite.

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Paula SelingMă simt bine făcând DOAR ce-mi place. E ca și cum aș fi redescoperit sonoritățile pe care le-am visat și pe care le-am adorat când abia învățam să cânt. Culmea, îmi face o și mai mare plăcere să experimentez, să mă joc, să caut, să stau zile în șir în studio...și nu numai :-) .  Mă simt liberă să cânt. Din același film, zilele trecute am găsit un om talentat care mi-a arătat câteva piese de-ale lui. Se numeste Pop Ioan Alexandru și, cu el, am scris o noua piesă. Sper să vă placă. Se numește "One mile of words/Breathe",

a declarat Paula Seling când și-a publicat noua melodie pe site.

Paula Seling - One mile of words/Breathe

 

Trending