Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Paula Seling lansează melodia și clipul One mile of words/Breathe - VIDEOCLIP

Paula Seling a lansat astăzi o nouă melodie, intitulată "One mile of words/Breathe". Aceasta a fost scrisă de cântăreață împreună cu Pop Ioan Alexandru. Lansarea a fost însoțită de un videoclip - disponibil și pe InfoMusic - care a fost realizat de Radu Bucura.
Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Paula Seling a lansat astăzi o nouă melodie, intitulată "One mile of words/Breathe". Aceasta a fost scrisă de cântăreață împreună cu Pop Ioan Alexandru. Lansarea a fost însoțită de un videoclip - disponibil și pe InfoMusic - care a fost realizat de Radu Bucura, soțul artistei.  Paula Seling lucrează acum în studio la o serie de piese noi. Ea s-a întors din Grecia, unde a înregistrat  100% live câteva melodii în cadre naturale inedite.

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Scena din clipul Breathe lansat de Paula Seling

Paula SelingMă simt bine făcând DOAR ce-mi place. E ca și cum aș fi redescoperit sonoritățile pe care le-am visat și pe care le-am adorat când abia învățam să cânt. Culmea, îmi face o și mai mare plăcere să experimentez, să mă joc, să caut, să stau zile în șir în studio...și nu numai :-) .  Mă simt liberă să cânt. Din același film, zilele trecute am găsit un om talentat care mi-a arătat câteva piese de-ale lui. Se numeste Pop Ioan Alexandru și, cu el, am scris o noua piesă. Sper să vă placă. Se numește "One mile of words/Breathe",

a declarat Paula Seling când și-a publicat noua melodie pe site.

Paula Seling - One mile of words/Breathe

 

Citește mai multe despre Paula Seling
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Geoff Tate (ex-Queensryche) a lansat Dark Money - LYRIC VIDEO

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate, a lansat lyric video-ul melodiei Dark Money care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos....

Închide