Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Noul clip Stereophonics - Violins and Tambourines este regizat de solist - VIDEOCLIP

Stereophonics a dezvăluit videoclipul piesei Violins and Tambourines, ce dă titlul noului material. Acesta a fost regizat chiar de solistul formației, Kelly Jones.
Stereophonics - Violins and Tambourine Video

Secvență clip Stereophonics - Violins and Tambourine

Stereophonics a dezvăluit videoclipul piesei Violins and Tambourines, ce dă titlul noului material. Albumul cu numărul 8 al trupei va fi lansat în octombrie.

Stereophonics - Violins and Tambourine Video

Secvență clip Stereophonics - Violins and Tambourine

Clipul a fost regizat chiar de solistul grupului, Kelly Jones și prezintă o parte din primul film pe care acesta l-a regizat. Pasionat atât de cinematografie, cât și de muzică, artistul a fost extrem de fericit că a putut să le îmbine.

„Iubesc filmul și muzica de când sunt copil. Când am început să compun piese mi-am dat seama că ele pot fi transpuse în picturi, ce inevitabil spuneau o poveste. Mereu am vrut să le combin pe cele două.

A fost o experiență incredibilă să regizez pentru prima dată alături de o echipă fantastică.

Iată un „aperitiv” din film și muzică nouă de pe al 8-lea album”, este mesajul postat de Kelly pe contul de YouTube alături de videoclipul Violins and Tambourines.

Povestea clipului se învârte în jurul unui personaj masculin care intră în multe încurcături și ajunge în punctul în care nu mai are control asupra vieții sale, este pierdut în agonie. Aici apare personajul feminin, care încearcă să-l salveze pe bărbat și să-i redea viața. O parte din videoclip este filmat alb-negru și prezintă realitatea.

Aceasta alternează cu secvențe filmate color, care prezintă varianta metaforică a realității: bărbatul se află inconștient sub apă. Acesta este trezit de femeie și începe să o urmeze, dar pe drum este prins într-un năvod, care îl trage spre suprafață. Personajele noastre se zbată, femeia luptând din greu să-l salveze pe bărbat, dar dacaă a reușit sau nu vă lăsăm să aflați singuri în clip.

După ce în luna iulie Stereophonics a anunțat că bateristul Javier Weyler nu va mai cânta alături de trupă, în septembrie, grupul a anunțat oficial că Jamie Morrison va bate de acum înainte tobele în formație.

Stereophonics – Violins and Tambourines

 

Citește mai multe despre Stereophonics
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Björk va lansa un nou album de remixuri intitulat bastards - FOTO

După proiectul muzical Biophilia, ce a introdus conceptul de "album de aplicaţii" accesibil pe iPad, Björk  va face public pe 12 noiembrie...

Închide