Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul clip Stereophonics - Violins and Tambourines este regizat de solist - VIDEOCLIP

Stereophonics a dezvăluit videoclipul piesei Violins and Tambourines, ce dă titlul noului material. Acesta a fost regizat chiar de solistul formației, Kelly Jones.

Publicat

pe

Stereophonics - Violins and Tambourine Video
Stereophonics - Violins and Tambourine Video

Stereophonics a dezvăluit videoclipul piesei Violins and Tambourines, ce dă titlul noului material. Albumul cu numărul 8 al trupei va fi lansat în octombrie.

Stereophonics - Violins and Tambourine Video

Secvență clip Stereophonics - Violins and Tambourine

Clipul a fost regizat chiar de solistul grupului, Kelly Jones și prezintă o parte din primul film pe care acesta l-a regizat. Pasionat atât de cinematografie, cât și de muzică, artistul a fost extrem de fericit că a putut să le îmbine.

„Iubesc filmul și muzica de când sunt copil. Când am început să compun piese mi-am dat seama că ele pot fi transpuse în picturi, ce inevitabil spuneau o poveste. Mereu am vrut să le combin pe cele două.

A fost o experiență incredibilă să regizez pentru prima dată alături de o echipă fantastică.

Iată un „aperitiv” din film și muzică nouă de pe al 8-lea album”, este mesajul postat de Kelly pe contul de YouTube alături de videoclipul Violins and Tambourines.

Povestea clipului se învârte în jurul unui personaj masculin care intră în multe încurcături și ajunge în punctul în care nu mai are control asupra vieții sale, este pierdut în agonie. Aici apare personajul feminin, care încearcă să-l salveze pe bărbat și să-i redea viața. O parte din videoclip este filmat alb-negru și prezintă realitatea.

Aceasta alternează cu secvențe filmate color, care prezintă varianta metaforică a realității: bărbatul se află inconștient sub apă. Acesta este trezit de femeie și începe să o urmeze, dar pe drum este prins într-un năvod, care îl trage spre suprafață. Personajele noastre se zbată, femeia luptând din greu să-l salveze pe bărbat, dar dacaă a reușit sau nu vă lăsăm să aflați singuri în clip.

După ce în luna iulie Stereophonics a anunțat că bateristul Javier Weyler nu va mai cânta alături de trupă, în septembrie, grupul a anunțat oficial că Jamie Morrison va bate de acum înainte tobele în formație.

Stereophonics – Violins and Tambourines

 

2 comentarii

Trending