Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Noul album Mumford and Sons bate recorduri în topurile britanice

Noul album lansat de Mumford and Sons, Babel se bucură de un succes enorm în Regatul Unit, iar potrivit statisticelor a devenit cel mai rapid disc vândut în 2012 cu 159.000 de exemplare în prima săptămână de la apariție.
Mumford and Sons

Mumford & Sons

Noul album lansat de Mumford and Sons, Babel se bucură de un succes enorm în Regatul Unit, iar potrivit statisticelor a devenit cel mai rapid disc vândut în 2012 cu 159.000 de exemplare în prima săptămână de la apariție. Astfel, grupul o întrece pe Lana Del Rey, care a reușit performanța de 113.000 de copii vândute în prima săptămână de la lansare.

Mumford and Sons

Mumford & Sons (Foto: www.facebook.com)

Cu astfel de cifre Babel a ajuns numărul 1 în clasamentul oficial al albumelor din Regatul Unit, fiind pentru prima dată când trupa atinge această poziție. Înainte de a fi publicate cifrele, Ted Dwane de la Mumford and Sons a mărturisit pentru NME că în trecut nu s-ar fi gândit că vor ajunge să se „bată” cu Green Day în topuri.

 „Numărul doi a fost cea mai bună poziție pe care am avut-o cu albumul Sigh No More, deci ar fi minunat pentru noi (să fie numărul 1). Evident toți ne dorim locul întâi, dar știu că și Green Day tocmai a lansat un disc și sunt destul de populari. Dacă mi-ai fi spus cineva în anii 90 că ne vom afla într-o „luptă de top” cu Green Day, probabil aș fi râs” – Ted Dwane

Într-adevăr lupta a fost strânsă, iar iUno! semnat de Green Day a ajuns pe locul al 2-lea. Acesta este urmat pe 3 de noul album lansat de Pink, The Truth About Love, iar pe a 4-a poziție se clasează Battle Born al trupei The Killers.

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Kamelot: Sacrimony (Angel Of Afterlife) - AUDIO

Sacrimony (Angel Of Afterlife), primul single extras al viitorului album de studio Kamelot, intitulat Silverthorn, poate fi ascultat pe mai...

Închide