Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Neil Young a lansat clipul Twisted Road Inn - VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Twisted Road. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care va fi lansat pe 30 octombrie.

Publicat

pe

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com) │ FOTO: clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com

Dacă acum o săptămână lansa clipul Ramada Inn, Neil Young "recidivează", și oferă fanilor un nou videoclip, intitulat Twisted Road, care poate fi urmărit mai jos. Noul single este extras de pe albumul Psychedelic Pill, care va fi ieși pe piață în data de 30 octombrie în format CD/Vinil. În acest clip Young aduce un omgiu artiștilor care l-au inspirat de-a lungul vieții printre care Bob Dylan și Grateful Dead.

Discul este produs de artist în colaborare cu John Hanlon și Mark Humphreys și este al doilea material discografic lansat anul acesta de legendarul artist, precedentul fiind scos acum patru luni. Recent, artistul canadian a mărturisit că a renunțat la băutură și droguri în urmă cu un an. Într-un interviu acordat publicației New York Times, Young a vorbit deschis despre consumul său constant de alcool și marijuana.

„Am făcut-o timp de 40 de ani. Acum vreau să văd cum este să nu o fac. Este pur și simplu o perspectivă diferită”, a declarat artistul.

Neil Young, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și respectați cânătăreți canadieni. În 1995 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo, iar în 1997 ca membru al formației Buffalo Springfield. Artistul rămâne inconfundabil pentru sunetul puternic al chitarei electrice și texte personale, pline de substanță.

Neil Young - Twisted Road

Tracklist Psychedelic Pill

Disc 1

  1. Driftin Back
  2. Psychedelic Pill
  3. Ramada Inn
  4. Born In Ontario

Disc 2

  1. Twisted Road
  2. Shes Always Dancing
  3. For The Love Of Man
  4. Walk Like A Giant
  5. Psychedelic Pill (Bonus Track Alternate Mix)
Comentează

Trending