Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Neil Young a lansat clipul Ramada Inn - VIDEOCLIP

Cantaretul canadian Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Ramada Inn. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care va fi lansat pe 30 octombrie.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

După ce și-a facut cont pe Twitter și a strâns într-o singură zi peste 22.000 de followers, Neil Young a lansat videoclipul Ramada Inn, pe care îl puteți viziona mai jos. Noul single este extras de pe albumul Psychedelic Pill, care va fi ieși pe piață în data de 30 octombrie în format CD/Vinil.

Discul este produs de artist în colaborare cu John Hanlon și Mark Humphreys și este al doilea material discografic lansat anul acesta de legendarul artist, precedentul fiind scos acum patru luni. Recent, artistul canadian a mărturisit că a renunțat la băutură și droguri în urmă cu un an. Într-un interviu acordat publicației New York Times, Young a vorbit deschis despre consumul său constant de alcool și marijuana.

„Am făcut-o timp de 40 de ani. Acum vreau să văd cum este să nu o fac. Este pur și simplu o perspectivă diferită”, a declarat artistul.

 

Neil Young, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și respectați cânătăreți canadieni. În 1995 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo, iar în 1997 ca membru al formației Buffalo Springfield. Artistul rămâne inconfundabil pentru sunetul puternic al chitarei electrice și texte personale, pline de substanță.

Neil Young - Ramada Inn

Tracklist Psychedelic Pill

Disc 1

  1. Driftin Back
  2. Psychedelic Pill
  3. Ramada Inn
  4. Born In Ontario

Disc 2

  1. Twisted Road
  2. Shes Always Dancing
  3. For The Love Of Man
  4. Walk Like A Giant
  5. Psychedelic Pill (Bonus Track Alternate Mix)

Citește mai multe despre Neil Young
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă va fi procuror într-un thriller politic - VIDEO

Tudor Chirilă interpreteaza rolul unui procuror in “Blestamatii”, un thriller pentru care a filmat deja episodul pilot. In teatru, el...

Închide