Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Nas a lansat clipul Cherry Wine feat. Amy Winehouse - VIDEOCLIP

Nas a lansat clipul piesei Cherry Wine, o colaborare cu Amy Winehouse. Melodia este inclusă pe cel mai recent album semnat Nas, Life Is Good.
Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine Video

Secvență clip Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine

Nas a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Cherry Wine, o colaborare cu Amy Winehouse, iar videoclipul a fost regizat de Jay Martin. Melodia este inclusă pe cel mai recent album semnat Nas, Life Is Good.

Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine Video

Secvență clip Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine

Nas și Amy Winehouse au susținut în 2008 niște sesiuni de înregistrări. În afară de Cherry Wine, fanii au mai avut ocazia să asculte Like Smoke, piesă înclusă pe albumul post-mortem al artistei, Lioness:Hidden Treasures.

Vorbind despre piesă și colaborarea cu Winehouse, Nas a declarat pentru NME că melodia a venit de la „Dumnezeu și de la Amy”.

Pe de altă parte, artistul a mărturisit că nu se simte conformtabil să realizeze duetele cu Amy după moartea sa, iar o parte din el nu a vrut să înregistreze Like Smoke.

„Eu și Amy împărțim aceeași zi de naștere, deci este sora mea. A fost atât de distractiv timpul petrecut împreună. Toți am sperat să depășească momentele dificile și să revină”, a mai precizat Nas.

Un nou boxset cu Amy Winehouse va fi lansat post-mortem pe 12 noiembrie. Intitulat Amy Winehouse At The BBC, acesta include un CD live, un DVD cu o compilație de prestații live și documentarul Amy Winehouse – The She Came To Dingle.

Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine

Citește mai multe despre Amy WinehouseNas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-a lansat primul clip al albumului post-mortem Joey Ramone - VIDEOCLIP

In data de 21 mai s-a lansat un nou album post-mortem al solistului de la Ramones, Joey Ramone, intitulat Ya...

Închide