Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Muzica trupei Nirvana va apărea într-un musical pe Broadway?

Se pare că Courtney Love vrea să ducă muzica celebrei trupe Nirvana pe scenele din Broadway. Planurile au fost dezvăluite de către managerul său Sam Lufti, într-un cadrul mai puțin obișnuit și anume la tribunal.
Nirvana

Nirvana

Se pare că Courtney Love vrea să ducă muzica celebrei trupe Nirvana pe scenele din Broadway. Planurile au fost dezvăluite de către managerul său Sam Lufti, într-un cadrul mai puțin obișnuit și anume la tribunal.

Nirvana

Nirvana

Acesta se judecă în prezent cu cântăreața pop Britney Spears, iar în timpul unei întrevederi la tribunal a declarat că lucrează la un musical despre relația dintre Kurt Cobain și Love.

Courtney Love și cu mine lucrăm la un posibil film sau musical pe Broadway cu discografia trupei Nirvana, despre viața ei cu Kurt Cobain”, a relatat Daily News.

Însă, odată ce a ieșit de la judecătorie, iar reportii au cerut mai multe detalii despre proiect, Lufti a precizat că nu poate vorbi despre subiect.

Trupa Nirvana și în special viața solistului Kurt Cobain, care s-a sinucis în 1994, sunt mereu niște subiecte de interes și foarte productive în același timp din punct de vedere financiar. Recent, s-a raportat că CBS a cumpărat un nou serial de televiziune intitulat Smells Like Teen Spirit, după celebrul hit al formației. Scenariul este scris de Dave Goetsch, care lucrează în prezent la binecunoscutul serial de comedie The Bing Bang Theory.

Având în vedere că Nirvana rămâne în istoria muzicii ca una dintre primele trupe de grunge și rock alternativ care a promovat și popularizat genurile respective în rândul publicului, un musical pe Broadway nu pare a fi pe placul fanilor. În același timp, dacă aruncăm o privire în „grădina” celor de la Green Day, vedem că musicalul adaptat după albumul American Idiot a fost un adevărat succes.

Citește mai multe despre Courtney LoveKurt CobainNirvana
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani anunță un nou album

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentati si respectati chitaristi din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic in...

Închide