Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Muse pregătește un turneu ce va reprezenta versiunea ”The Wall” a trupei

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Urmărește-ne pe

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Muse concert Londra

Muse

Aflat la postul CBS local pentru a promova noul album, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu Muse va fi cel mai mare și cel mai bun de până acum. Trupa va încerca să ofere publicului o nouă viziune asupra turneului realizat de cei de la Pink Floyd în urmă cu peste 30 de ani.

"Am construit o structură piramidală cu susul în jos, plină de ecrane video. De- a lungul concertului, această piramidă coboară treptat, părând că înghite trupa. Deci vom sfârși mâncați de acestă piramida, care este foarte simbolică, desigur. O să fie o experiență mare. Aceasta este turul nostru Stonehenge! "

Muse va începe turneul de promovare al albumului The 2nd Law pe 16 octombrie, cu un prim concert în Franță, după care va urma Londra pe 26 și 27 octombrie.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Tarja Turunen la București în 2013 - BILETE

Solista Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru a sustine un concert pe 11 aprilie 2013 la...

Închide