Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Muse pregătește un turneu ce va reprezenta versiunea ”The Wall” a trupei

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Muse concert Londra

Muse

Aflat la postul CBS local pentru a promova noul album, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu Muse va fi cel mai mare și cel mai bun de până acum. Trupa va încerca să ofere publicului o nouă viziune asupra turneului realizat de cei de la Pink Floyd în urmă cu peste 30 de ani.

"Am construit o structură piramidală cu susul în jos, plină de ecrane video. De- a lungul concertului, această piramidă coboară treptat, părând că înghite trupa. Deci vom sfârși mâncați de acestă piramida, care este foarte simbolică, desigur. O să fie o experiență mare. Aceasta este turul nostru Stonehenge! "

Muse va începe turneul de promovare al albumului The 2nd Law pe 16 octombrie, cu un prim concert în Franță, după care va urma Londra pe 26 și 27 octombrie.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Tarja Turunen la București în 2013 - BILETE

Solista Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru a sustine un concert pe 11 aprilie 2013 la...

Închide