Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Muse pregătește un turneu ce va reprezenta versiunea ”The Wall” a trupei

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Publicat

pe

Cu un single nou și albumul The 2nd Law proaspăt lansat, Muse continuă seria de surpize pentru fani. Solistul trupei, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu mondial va fi echivalentul Muse al memorabilului turneu Pink Floyd - The Wall, din 1980.

Muse concert Londra

Muse

Aflat la postul CBS local pentru a promova noul album, Matt Bellamy a declarat că următorul turneu Muse va fi cel mai mare și cel mai bun de până acum. Trupa va încerca să ofere publicului o nouă viziune asupra turneului realizat de cei de la Pink Floyd în urmă cu peste 30 de ani.

"Am construit o structură piramidală cu susul în jos, plină de ecrane video. De- a lungul concertului, această piramidă coboară treptat, părând că înghite trupa. Deci vom sfârși mâncați de acestă piramida, care este foarte simbolică, desigur. O să fie o experiență mare. Aceasta este turul nostru Stonehenge! "

Muse va începe turneul de promovare al albumului The 2nd Law pe 16 octombrie, cu un prim concert în Franță, după care va urma Londra pe 26 și 27 octombrie.

Un comentariu

Trending