Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Muse a lansat clipul The 2nd Law: Isolated System - VIDEOCLIP

The 2nd Law: Isolated System, noul videoclip lansat de formatia britanica Muse poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album de studio, The 2nd Law, care a iesit pe piata pe 1 octombrie.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: www.facebook.com

The 2nd Law: Isolated System, noul videoclip lansat de formația britanică Muse poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album de studio, The 2nd Law, care a fost lansat pe 1 octombrie prin intermediul casei de discuri Warner Bros.

Muse

Muse │ FOTO: www.facebook.com

Pentru cel de-al 6-lea disc din discorafie trupa a lucrat cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborarile sale cu Radiohead și U2. Artork-ul reprezintă o fotografie a creierului uman realizată de proiectul The Human Connectome Project. Imaginea evidențiează sinapsele și neuronii din creier ce procesează și transmit informațiile.

Recent, Matthew Bellamy și Dominic Howard au vorbit despre probleme grave pe care le-au avut cu basistul Chris Wolstenholme, acesta fiind dependent de alcool. Grupul a trecut printr-o perioadă foarte neplăcută când Matt și Dom au descoperit că Wolstenholme nu mai putea să-și controleze consumul de alcool. Cu toate că au fost 10 ani plini de greutăți, cei trei au rămas uniți și în final Wolstenholme a reușit să iasă din haosul în care se afla și să renască.

Clip Oficial: Muse – The 2nd Law: Isolated System

Tracklist The 2nd Law

  1. Supremacy
  2. Madness
  3. Panic Station
  4. Prelude
  5. Survival
  6. Follow Me
  7. Animals
  8. Explorers
  9. Big Freeze
  10. Save Me
  11. Liquid State
  12. The 2nd Law: Unsustainable
  13. The 2nd Law: Isolated System

Trending