Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Muse a lansat clipul The 2nd Law: Isolated System - VIDEOCLIP

The 2nd Law: Isolated System, noul videoclip lansat de formatia britanica Muse poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album de studio, The 2nd Law, care a iesit pe piata pe 1 octombrie.
Muse

Muse

The 2nd Law: Isolated System, noul videoclip lansat de formația britanică Muse poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album de studio, The 2nd Law, care a fost lansat pe 1 octombrie prin intermediul casei de discuri Warner Bros.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Pentru cel de-al 6-lea disc din discorafie trupa a lucrat cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborarile sale cu Radiohead și U2. Artork-ul reprezintă o fotografie a creierului uman realizată de proiectul The Human Connectome Project. Imaginea evidențiează sinapsele și neuronii din creier ce procesează și transmit informațiile.

Recent, Matthew Bellamy și Dominic Howard au vorbit despre probleme grave pe care le-au avut cu basistul Chris Wolstenholme, acesta fiind dependent de alcool. Grupul a trecut printr-o perioadă foarte neplăcută când Matt și Dom au descoperit că Wolstenholme nu mai putea să-și controleze consumul de alcool. Cu toate că au fost 10 ani plini de greutăți, cei trei au rămas uniți și în final Wolstenholme a reușit să iasă din haosul în care se afla și să renască.

Clip Oficial: Muse – The 2nd Law: Isolated System

Tracklist The 2nd Law

 1. Supremacy
 2. Madness
 3. Panic Station
 4. Prelude
 5. Survival
 6. Follow Me
 7. Animals
 8. Explorers
 9. Big Freeze
 10. Save Me
 11. Liquid State
 12. The 2nd Law: Unsustainable
 13. The 2nd Law: Isolated System

Citește mai multe despre Muse
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nas a lansat clipul Cherry Wine feat. Amy Winehouse - VIDEOCLIP

Nas a lansat clipul piesei Cherry Wine, o colaborare cu Amy Winehouse. Melodia este inclusă pe cel mai recent album...

Închide