Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Mumford and Sons lansează DVD-ul Road To Red Rock - TRAILER

Trupa Mumford and Sons a anunțat că va lansa un DVD cu show-ul susținut la Amfiteatrul Red Rocks, în luna august. Intitulat Road To Red Rocks, materialul va apărea pe 26 noiembrie.
Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Trupa Mumford and Sons a anunțat că va lansa un DVD cu show-ul susținut la Amfiteatrul Red Rocks, în luna august. Intitulat Road To Red Rocks, materialul va apărea pe 26 noiembrie, iar mai jos puteți vedea trailer-ul de prezentare.

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD (Foto: www.mumfordandsons.com)

Red Rocks este un loc magnific, sălbatic, unde atât publicul, cât și muzicienii au parte de o experiență unică. Aflat în California, Statele Unite, amfiteatrul este un fenomen geologic impresionant. Acesta beneficiează de o acustică perfectă și este produs în totalitate de natură.

În afară de concert, DVD-ul va include secvențe din documentarul filmat de trupă în timpul turneului american din vară. O mică parte din show a fost dezvăluită în videoclipul piesei I Will Wait.

Va exista și o ediție deluxe a materialului – The Road To Red Rocks Special Edition – ce va fi lansată pe 10 decembrie. Pachetul va include o versiune deluxe a albumului Babel, DVD-ul, varianta de vinil a DVD-ului și o carte în care este descrisă povestea turneului intitulat Gentlmenen of the Road.

Mumford and Sons - Road To Red Rocks - Trailer

 

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Addiction de la Cuantune - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This...

Închide