Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Mumford and Sons lansează DVD-ul Road To Red Rock - TRAILER

Trupa Mumford and Sons a anunțat că va lansa un DVD cu show-ul susținut la Amfiteatrul Red Rocks, în luna august. Intitulat Road To Red Rocks, materialul va apărea pe 26 noiembrie.
Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Trupa Mumford and Sons a anunțat că va lansa un DVD cu show-ul susținut la Amfiteatrul Red Rocks, în luna august. Intitulat Road To Red Rocks, materialul va apărea pe 26 noiembrie, iar mai jos puteți vedea trailer-ul de prezentare.

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD

Mumford and Sons - Road To Red Rock DVD (Foto: www.mumfordandsons.com)

Red Rocks este un loc magnific, sălbatic, unde atât publicul, cât și muzicienii au parte de o experiență unică. Aflat în California, Statele Unite, amfiteatrul este un fenomen geologic impresionant. Acesta beneficiează de o acustică perfectă și este produs în totalitate de natură.

În afară de concert, DVD-ul va include secvențe din documentarul filmat de trupă în timpul turneului american din vară. O mică parte din show a fost dezvăluită în videoclipul piesei I Will Wait.

Va exista și o ediție deluxe a materialului – The Road To Red Rocks Special Edition – ce va fi lansată pe 10 decembrie. Pachetul va include o versiune deluxe a albumului Babel, DVD-ul, varianta de vinil a DVD-ului și o carte în care este descrisă povestea turneului intitulat Gentlmenen of the Road.

Mumford and Sons - Road To Red Rocks - Trailer

 

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Addiction de la Cuantune - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This...

Închide