Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Motorhead a lansat propria marcă de căști - FOTO

Motorhead a prezentat propria marcă de căști - Motorheadphones, cu un design conceput special pentru ascultătorii muzicii rock.

Motorhead a prezentat propria marcă de căști, cu un design conceput special pentru ascultătorii muzicii rock. Intitulate Motorheadphones, căștile nu mai pun accentul pe bass, oferind astfel un sound foarte clar al pieselor care au la bază linii de chitară.

Motörhead

Motörhead

Cele mai multe modele de căști din comerț sunt focusate pe ritmurile de bass, specifice muzicii rap, fapt ce dezavantajează cântecele rock, unde chitara are un rol important. Din acest motiv, trupa Motorhead a vrut să lanseze aceste modele de căști dedicate ascultătorilor de rock. În afară de calitatea sunetului, căștile sunt extrem de rezistente și sunt personalizate cu însemnele formației.

„Aceste căști sunt concepute să ofere un sunet mai tare ca niciodată, DAR cu o claritate și o ADEVĂRATĂ reproducere rock pe care o așteptați din partea unei trupe de luptători care se află în topuri de ani de zile.

Ca și noi, aceste căști nu „se prostesc”....țineți minte, dacă sunetul este prea tare atunci ești prea bătrân”, a declarat trupa.

Gama de produse include modele de căști normale, care acoperă toată urechea și căști intra-aurale. De asemenea, grupula a dezvăluit huse pentru telefoanele mobile și un nou sistem de control pentru microfon, Controlizer. Toate acestea vor fi disponibile începând cu luna noiembrie în magazine din întreaga lume, dar și online pe site-ul Motorheadphones.com. În privința prețurilor, acestea variază între 39.99 - 129.99 de lire sterline (aprox. 227 – 738 de lei).

Galerie foto produse Motorheadphones

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Motörhead
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se lansează o carte despre viața chitaristului Led Zeppelin, Jimmy Page

Brad Tolinski va lansa pe 23 octombrie cartea Light & Shade: Conversations With Jimmy Page in care celebrul chitarist povesteste...

Închide