Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Moonlight Breakfast va deschide concertul Macy Gray

Trupa Moonlight Breakfast va cânta în deschiderea concertului Macy Gray de pe 22 noiembrie 2012 de la Sala Palatului. Intre timp, Macy Gray va lansa un album de coveruri după Stevie Wonder.
Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Trupa Moonlight Breakfast va cânta în deschiderea concertului Macy Gray de pe 22 noiembrie 2012 de la Sala Palatului. Organizatorul Events a anunțat programul evenimentului. Astfel, porțile se vor deschide pentru accesul publicului la ora 19, iar Moonlight Breakfast va urca pe scenă la ora 20. Recitalul lui Macy Gray va ține 2 ore și va include alături de hiturile celebre, precum „I try”, „Sweet Baby”, „Sexual Revolution”, piese de pe noul disc „Covered”.

Macy Gray in concert

Macy Gray in concert (Foto: www.facebook.com)

Macy Gray (45 de ani) a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume, având la activ 6 albume de studio, un Premiu Grammy și alte 5 nominalizări. Muzica artistei este un mix unic de soul, hip-hop, R & B, funk și rock. Albumul „Covered” include 16 coveruri ale unor melodii celebre, printre care: “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance), “Nothing Else Matters” (Metallica), “Sail” (Awolnation) sau “Wake Up” (Arcade Fire).

Macy Gray va lansa un album de coveruri după Stevie Wonder

Macy Gray va lansa pe 30 octombrie un disc cu reinterpretările pieselor lui Stevie Wonder de pe albumul Talking Book. Este vorba de cel de-al 15-lea material al celebrului cântăreț de la înregistrarea căruia se împlinesc 40 de ani. Macy Gray a descris propriul proiect drept o scrisoare de dragoste și nu ca un disc tribut. Printre melodiile reinterpretate se numără "Sunshine of My Life" și "Superstition", discul din 28 octombrie 1972 ajungând Number One în topul R&B și al treilea în topul pop. Totodată, Talking Book i-a adus 3 premii Grammy lui Stevie Wonder.

Moonlight Breakfast - Bananarama cu o voce în stilul Billie Holiday

Moonlight Breakfast cântă retro-electro, având o voce jazzy, care, pur si simplu, nu te lasă să stai... Trupa a fost definită de bloggerul Fred Hystere drept "Bananarama cu o voce în stilul Billie Holiday", referindu-se la soundul care a reușit să capteze atenția unui public larg și divers într-un timp relativ scurt. Este vorba de un mix de soul, jazz, dance, electro ce te poartă înapoi în anii '40, cu sunet de clarinet și Club Jordan, apoi  ajunge până în anii '80 cu toate synth-urile adaugate.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast

Având un an vechime Moonlight Breakfast a deschis concertul  Jamiroquai din iulie 2011, în fata a peste 35.000 de spectatori. Trupa a susținut deja un turneu national ("New In Town Tour", 2011-2012) și a lansat primul album, intitulat "Shout". Discul urmează să cunoască și o variantă acustică în perioada următoare. Dintre melodiile trupei amintim „Still”, „Shout”, "Play", "Hello", "No More", "Hard Times" - care au urcat podiumurile clasamentelor muzicale din FM din România.

Componența Moonlight Breakfast: Bazooka (producator, tobe, clarinet, clape), Printzu (chitara electrica, bass), Adita (clape, chitara acustica, sampler), Christie (vocal, sampler).

VIDEO: Moonlight Breakfast - Shout

Bilete la concertul Macy Gray

Biletele sunt disponibile la prețurile de 220, 170, 140 și 110 lei. Tichetele se pot cumpăra online pe Eventim. Pentru achiziția în două rate lunare prin CardAvantaj trebuie să mergeți la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Macy GrayMoonlight Breakfast
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon promit un nou album într-un viitor apropiat

Kings of Leon lucrează deja la cel de-al șaselea album. Într-un interviu acordat BBC6 Music, basistul trupei, Jared Followill, a...

Închide