Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Modelul Dree Hemingway apare în noul clip The Vaccines – I Always Knew - VIDEOCLIP

The Vaccines a lansat un nou videoclip pentru piesa I Always Knew, în care solistul trupei și modelul Dree Hemingway trăiesc o poveste de dragoste tumultoasă.

Publicat

pe

The Vaccines - I Always Knew Video
The Vaccines - I Always Knew Video

The Vaccines a lansat un nou videoclip pentru piesa I Always Knew, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de Jesse John Jenkisn clipul este simplu, dar foarte expresiv în același timp.

The Vaccines - I Always Knew Video

Secvență clip The Vaccines - I Always Knew

Acțiunea se petrece seara, într-un parc de distracții și vizează un cuplu, format din solistul formației Justin Hayward-Young și modelul Dree Hemingway. Cei doi se dau în ceea ce numim noi „caracatiță” pe tot parcursul piesei. La început, sunt distanți unul față de celălalt, dând senzația că sunt certați. Pe măsură ce piesa evoluează, îndrăgostiții încep să râdă și să se simtă bine unul cu celălalt. Spre final fiecare se retrage un pic spre partea sa, melancolic și amețit după atâtea ture.

I Always Knew este cel mai nou single extras de pe albumul Vaccines Come Of Age și va fi lansat pe 11 noiembrie. Al 2-lea material discografic semnat The Vaccines a fost produs de Ethan Johns și a fost lansat pe 3 septembrie.

Cei de la The Vaccines au ajuns și în România vara aceasta, dar, din păcate, fanii nu au avut ocazia să-i vadă pe scenă. Grupul trebuia să concerteze în a 2-a zi de festival la Summer Well alături de Glasvegas, Stone Roses, Zulu Winter și Big Pink. Din cauza ploilor abundente din acele zilele terenul din jurul a devenit nesigur, astfel că organizatorii au anulat concertele.

The Vaccines - I Always Knew

Comentează

Trending