Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Metallica sare în ajutorul trupei Green Day

Pentru a-l ajuta pe solistul de la Green Day, Metallica va cânta în locul formației la festivalul Voodoo Music + Arts Experience.
Metallica

Metallica

Green Day trebuia să concerteze pe 27 octombrie în New Orleans la festivalul Voodoo Music + Arts Experience. Din cauza tratamentului de dezintoxicare pe care solistul grupului trebuie să-l urmeze, cei de la Green Day au anulat pentru moment toate aparițiile live. În locul lor au acceptat să concerteze cei de la Metallica, care au fost încântați să-l ajute în acest fel pe Billie Joe Armstrong.

Metallica

Metallica (Foto: www.facebook.com)

„Am fost întrebați dacă putem să-i înlocuim pe cei de la Green Day din cauza problemelor lui Billie Joe. Am discutat între noi și am zis Da, ar fi minunat din partea noastră să facem asta și în acest fel îl putem ajuta pe Billie Joe, mai ales că este un prieten bun al nostru și noi iubim Green Day. Dacă îi putem ajuta în vreun fel suntem fericiți să o facem pentru că îi iubim pe băieți”, a declarat Kirk Hammett pentru Fuse TV.

Problemele pentru Green Day au început în septembrie, când solistul a fost dus de urgență la spital, iar trupa a fost nevoită să anuleze concertul din Bologna. Inițial s-a declarat că artistul suferă de deshidratare, iar acesta a revenit pe scenă alături de formație la premiile MTV Video Music Awards 2012. Ulterior s-a dezvăluit că problemele de sănătate ale lui Armstrong sunt mult mai serioase, fiind cauzat de consumul excesiv de droguri. În consecință, artistul trebuie să urmeze un tratament sever de dezintoxicare.

Citește mai multe despre Green DayMetallica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac se reunesc și lanseaza un nou album în 2013

Fleetwood Mac se va reuni si va pleca anul viitor intr-un nou turneu și a confirmat faptul ca lucreaza la...

Închide