Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Metallica oferă spre download gratuit un nou concert

Metallica ofera fanilor spre download gratuit inregistrarea concertului din 1994 din cadrul turneului Summer Shit Tour. Acesta se poate descarca de pe site-ul oficial al trupei.
Metallica

Metallica

După ce au comemorat împlinirea a 26 de ani de când basistul Cliff Buron s-a stins din viață și le-au oferit fanilor ocazia de a descărca gratuit concertul înregistrat în Franța la Le Riff, Toulouse împreună cu Burton pe 22 noiembrie 1984, Metallica face o nouă surpriză fanilor.

Metallica

Metallica (Foto: www.facebook.com)

Trupa ofera spre download gratuit un alt concert înregistrat pe 17 iunie 1994 în County Farigrounds, New York în timpul turneului Summer Shit Tour.

Reamintim că celebra trupă a postat la sfârșitul lunii septembrie pe site-ul oficial următoarea noutate:

"Va dorim o lună septembrie cât mai fericită. Avem un cadou de Crăciun pentru voi! Ne pregatim să ne întoarcem în studio și ne-am gândit că este timpul să vă oferim ceva din experiența. Vom lansa un nou material video, în format DVD și Blu-Ray, ce conține filmarea celor două show-uri susținute în Quebec în toamana lui 2009. L-am invitat pe bunul nostru prieten Wayne Isham să inregistreze aceste concerte în format 3D și împreună cu echipa noastră au realizat o filmare cu imagine și sunet la la cele mai înalte standarde. Suntem pregătiți sa lansăm acest dublu album live la începutul lunii decembrie insă avem nevoie de ajutorul vostru.

Așa cum am menționat, au existat doua concerte iar acum va rugăm sa alegeți care setlist îl credeți potrivit pentru secțiunea principală a DVD-ului și care piese ce nu apar în setlist ar trebui introduse la secțiunea Extras. Puteți vota până pe 24 septembrie așa ca vă aștepăm în număr cât mai mare. Vă mulțumim aniticipat și vă vom ține la curent cu toate noutățile.”

Tracklist County Fairgrounds 17 iunie 1994

1. Master Of Puppets
2. Wherever I May Roam
3. Harvester Of Sorrow
4. Kirk Solo #1
5. Welcome Home (Sanitarium)
6. The God That Failed
7. Kill/Ride Medley
8. For Whom The Bell Tolls
9. Disposable Heroes
10. Seek & Destroy
11. Kirk Solo #2
12. Nothing Else Matters
13. Creeping Death
14. Jason Solo
15. Fade to Black
16. Whiplash
17. Sad But True
18. One
19. Enter Sandman

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Die Toten Hosen sunt urmăriți de lege in nou clip Altes Fieber - VIDEOCLIP

Formatia germana de punk Die Toten Hosen, a lansat un nou videoclip pe care il putetit urmari mai jos. Piesa...

Închide