Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Metallica aduce un tribut trupei Green Day - VIDEO

Metallica aduce un tribut trupei Green Day, care a anulat pentru moment toate concertele din turneu. În schimb, fanii vor asculta albumul ¡Tré! mai repede, pe 11 decembrie.
Metallica a adus un tribut trupei Green Day la Voodoo Festival

Metallica a adus un tribut trupei Green Day la Voodoo Festival

Urmărește-ne pe

Metallica a demonstrat încă o dată cât de mult apreciează formația Green Day, arătându-și susținerea față de Billie Joe Armstrong în fața miilor de fani adunați la concertul de la Vooodoo Festival.

Metallica a adus un tribut trupei Green Day la Voodoo Festival

Metallica a cântat intro-ul de la American Idiot (Green Day) la Voodoo Festival (video mai jos)

Din cauza tratamentului de dezintoxicare al lui Armstrong, trupa Green Day a fost nevoită să anuleze apariția sa de la Voodoo Festival, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Metallica a sărit în ajutorul punkerilor și a acceptat să cânte în locul lor. Kirk Hammett a declarat atunci că sunt țin foarte mult la membrii Green Day și că sunt încântați să-i ajute în orice fel.

Pe tot parcursul show-ului, solistul de la Metallica James Hetfield a avut diferite intervenții referitoare la Green Day. Acesta a declarat că îl susține pe Billie Joe Armstrong  și că speră ca trupa să reia concertele cât mai curând. Potrivit MTV, Hetfield ia dedicat lui Armstrong piesa Battery. De asemenea, înainte de a cânta Creeping Death, Metallica a interpretat intro-ul de la American Idiot, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Green Day anulează toate concertele. ¡Tré! apare mai repede

Recent, Green Day a anunțat oficial că toate concertele programate până la începutul lui 2013 sunt anulate. Trupa pune pe primul loc sănătatea lui Armstrong și vrea ca acesta să aibă parte de o recuperare completă. În schimb, grupul a decis să lanseze mai repede ultimul album al trilogiei. Astfel,  ¡Tré! va apărea pe 11 decembrie, în loc de 15 ianuarie 2013.

„Ne pare rău că amânăm turneul, astfel că am vrut să ne recompensăm prin a oferi fanilor muzica noastră mai repede. Dacă nu putem să fim acolo și să o cântăm live, măcar atât putem face”, spune Tré Cool pe site-ul oficial Green Day.

Metallica - American Idiot intro și Creeping Death - Live Voodoo Festival

Citește mai multe despre Green DayMetallica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Chitaristul Jan Akkerman va deschide primul eveniment din seria Guitar Masters ce va avea loc vineri, 23 noiembrie, in Hard...

Închide