Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Mentorul Beatles, Brian Epstein, va fi personaj într-un nou comic book al trupei

”Dacă cineva a fost al cincilea Beatle, acela a fost Brian”, mărturisea cu ceva timp în urmă Paul McCartney. Află povestea noului comic book, The Fifth Beatle, în care mentorul Beatles, Brian Epstein, devine personaj.

Povestea omului din spatele Beatles urmează a fi spusă într-un nou comic book al trupei, ce se va numi The Fifth Beatle. Textele vor fi scrise de Vivek J Tiwary, cunoscut pentru contribuția sa în realizarea musical-ului American Idiot al celor de la Green Day.

Brian Epstein and The Beatles

Brian Epstein and The Beatles

”Dacă cineva a fost al cincilea Beatle, acela a fost Brian”, mărturisea cu ceva timp în urmă Paul McCartney. În ce proporție se va regăsi această afirmație în noul comic book Beatles rămâne de văzut. Cert este că povestea lui Brian Epstein merge mână în mână cu cea a legendarei trupe, multe zvonuri indicând că el ar fi fost cel care i-a descoperit pe John Lenon, Paul McCartney, Ringo Starr și George Harrison. 

Într-o declarație dată publicației The Wall Street JournalTiwary a declarat că background-ul lui ca manager l-a ajutat să se identifice cu mentorul Epstein.

”M-am regăsit în foarte multe dintre greutățile pe care le-a întâmpinat Brian. Spunerea acestei povești va fi, pentru mine, o muncă în care voi investi multă pasiune.”, a spus Tiwary, adăugând ”Am vrut mereu să fiu managerul unor artiști, al unor trupe. Astfel mi-am dat seama că ar fi un exercițiu bun să-i studiez înainte pe marii manageri.”

 Brian Epstein a fost un antreprenor englez, extrem de cunoscut pentru activitatea din perioada 1960 - 1967, timp în care a fost managerul trupei Beatles. Dependența de droguri, slăbiciunea pentru jocurile de noroc și homosexualitatea au condus, însă, către decredibilizarea sa ca figură publică în ultimii săi ani de viață. Istoria scrisă alături de Beatles rămâne totuși o mărturie clară a valorii sale incontestabile în calitate de manager, mentor și prieten.

Citește mai multe despre The Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo a lansat un nou clip, B3 - VIDEOCLIP

B3, noul videoclip lansat de formatia britanica Placebo poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe EP-ul cu...

Închide