Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Marina And The Diamonds ne învață: How To Be A Heartbreaker - VIDEOCLIP

Marina And The Diamonds ne învață cum să nu suferim în dragoste. Aceasta se distrează la dușuri cu 6 modele masculine în nou clip How To Be A Heartbreaker.
Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker Video

Secvență clip Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker

După câteva dispute cu casa de discuri, nou videoclip al artistei Marina And The Diamonds a fost lansat, iar mai jos îl puteți vedea. Realizat pentru single-ul How To Be A Heartbreaker, conceptul clipului a venit chiar din partea artistei, care a colaborat foarte bine cu regizorul Casper Balslev.

Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker Video

Secvență clip Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker

În piesă, artista vorbește despre o serie de reguli care te ajută să nu suferi în dragoste, iar atitudinea față de bărbați este un mix ce cuprinde indiferență, superioritate și falsitate. Pentru a accentua mesajul cântecului, Marina And The Diamonds apare în clip în compania a 6 modele masculine în lengerie intimă. Aceștia se află la dușuri din PVC, iar artista, îmbrăcată este foarte sexy, dar inocentă în același timp datorită fundei roz din păr.

În continuare, Marina And The Diamonds este prezentată în diverse ipostaze de intimitate alături de bărbați diferiți. Dacă într-o scenă este asemeni unei adolescente și se sărută cu iubitul la zid, în altă scenă petrece timp cu iubitul său acasă, pe canapea.

Spre finalul videoclipului artista apare timp de 1 secundă cu o tavă argintie pe care se află un cap însângerat de manechin. Probabil, acestea sunt secvențele „urâte” din cauza cărora s-a certat Marina And The Diamonds cu casa de discuri.

Single-ul este extras de pe cel mai recent album lansat, Electra Heart, ce prezintă mai multe tipologii de femei, care au în comun un lucru – să nu sufere în dragoste. Se pare că Marina And The Diamonds a realizat discul după o experiență ce a marcat-o.

„Tot albumul este ca o carte cu reguli ca să nu ajungi să ai inima frântă. Înainte de a compune albumul am fost îndrăgostită de cineva care nu depunea îndeajuns de mult efort. Nu era în într-adevăr îndrăgostit de mine și nu mai trecusem prin așa ceva înainte. Îmi doresc să nu se mai repete niciodată. Astfel am început să dezvolt un personaj care s-a transformat într-un album”, a declarat artista pentru publicația The Sun.

Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker

Citește mai multe despre Marina And The Diamonds
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Machine Head lanseaza albumul Machine Fucking Head Live

La 18 ani de la aparitia albumului de debut dar americanii de la Machine Head vor lansa al doilea disc...

Închide