Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Machine Head lanseaza albumul Machine Fucking Head Live

La 18 ani de la aparitia albumului de debut dar americanii de la Machine Head vor lansa al doilea disc inregistrat in concert intitulat Machine Fucking Head Live. CD-ul a fost inregistrat in timpul turneului din 2011 si contine piese din intreaga discografie.

Publicat

pe

Machine Head
Machine Head

Au trecut 18 ani de când au lansat albumul de debut iar americanii de la Machine Head s-au gândit că este bine să sărbătorească acest moment unic print-un nou album live.

Discul poartă numele Machine Fucking Head Live și a fost înregistrat în timpul turneului mondial din 2011 când trupa a interpretat piese din întreaga discografie. Nu lipsesc clasicele Imperium, Aesthetics of Hate, Locust, Ten Ton Hammer, This is the End, Halo sau celebrele Old și Davidian.

Machine Head

Machine Fucking Head Live va ajunge pe rafturile magazinelor în data de 13 noiembire și a fost mixat și  masterizat în studioul Trident din Pacheco, California dă către Juan Urteaga și liderul trupei Robb Flynn.

Trupa a concertat anul acesta la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City care a avut loc în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la complexul Romexpo din Bucuresti.

Tracklist Machine Fucking Head Live

  1. I Am Hell (Sonata in C#)
  2. Be Still And Know
  3. Imperium
  4. Beautiful Mourning
  5. The Blood, The Sweat, The Tears
  6. Locust
  7. This Is The End
  8. Aesthetics Of Hate
  9. Old
  10. Darkness Within
  11. Bulldozer
  12. Ten Ton Hammer
  13. Who We Are
  14. Halo
  15. Davidian
Comentează

Trending