Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Low Deep T călătorește în timp în noul clip Casablanca - VIDEO

Low Deep T din Marea Britanie a filmat videoclipul celebrului hit Casablanca, în studiourile din Buftea și sub îndrumarea regizorului Florin Botea.
Low Deep T

Low Deep T

Low Deep T a filmat videoclipul celebrului hit Casablanca, în studiourile din Buftea și sub îndrumarea regizorului Florin Botea. În noul clip, artistul din Marea Britanie interpretează rolul unui bărbat care rememorează trecutul său, în special clipele frumoase și importante petrecute alături de fosta sa iubită.

Low Deep T

Low Deep T

De fapt acesta călătorește în timp și trebuie să repare greșelile din trecut. Scenariul complex, îl duce pe Low Deep T în diferite decoruri, îl pune în numeroase ipostaze și oferă clipului un final fericit. În video-ul de mai jos puteți vedea înregistrări de pe platoul de filmare și declarații din partea cântărețului.

Casablanca este una dintre cele mai difuzate piese ale momentului și se bucură de un turneu de promovare în țară, ce ajunge în acest sfârșit de săptămână la Iași pe 26 și la Brașov pe 27 octombrie.

Low Deep T – Making Of Casablanca

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart va lansa în 2013 un nou album cu piese originale

Rod Stewart va lansa primul album cu piese originale din ultimii 11 ani. Noul material va fi lansat, cel mai...

Închide