Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Loungerie II a lansat primul clip, Orașul - VIDEOCLIP

Cei de la Loungerie II au lansat primul videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Realizat pentru piesa Orașul, clipul prezintă o viziune foarte realistă a capitalei care intră în contrast cu sound-ul funky și psihedelic al cântecului.
Loungerie II - Orașul Video

Loungerie II - Orașul Video

Urmărește-ne pe

Cei de la Loungerie II au lansat primul videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Realizat pentru piesa Orașul, clipul prezintă o viziune foarte realistă a capitalei care intră în contrast cu sound-ul funky și psihedelic al cântecului.

Loungerie II - Orașul Video

Loungerie II - Orașul Video (Foto: www.facebook.com)

"Oamenii, gândurile, emoțiile, acțiunile bune se aleg, se atrag și se culeg în urmări bune. Primul videoclip Loungerie II a fost alegerea unui bun prieten al trupei, Emanuel Dobrincu: sprijinul tehnic care  ne-a fost alături de la primele concerte. Loungerie II intenționa să realizeze un videoclip pentru piesa Nightdriver, însă momentele bune se aleg și ele! Nu trupa a decis, ci emoția. Emi pur și simplu ne-a informat: îmi place foarte mult piesa Orașul și aș vrea să vă fac un videoclip!", a dezvăluit grupul.

Emanuel Dobrincu a lucrat la clip împreună cu Alexandru Ivan timp de aproape o lună. Ambii, absolvenți ai Universității de Arte, secția Foto-Video, se află la prima producție de video ca freenlancers. Pentru scenele ce prezintă Bucureștiul s-a folosit tehnica timelapse, iar secvențele indoor cu formația au fost realizate într-un spațiu pus la dispoziție de membrii Asociației Culturale Make a Point.

"Piesa Orașul, la fel ca toate celelalte din playlistul Loungerie II, NU a fost gândită pentru promovare specială, individuală. Oamenii au ales această piesă ca fiind puternic purtătoare de emoție: odată cu mediatizarea radio a venit și feedback-ul serios, constând în vizionări și ascultări considerabile pe toate canalele online administrate de trupă. Despre alienarea prin arhitectură fără căpătâi, despre patima călătorului de a fi pe drum spre un Mai Bun și Mai Bine, despre mare(a) căutare, despre zilele fără extaz care te înghit foarte ușor, despre fluxul gândirii mecanice, despre sunetul respirației și transgresiune, despre faptul că îți datorezi o viziune despre propria ta viață, despre Llosa, despre orașul și câinii buni și răi, despre nepăsare și spațiu, ca să putem respira! Despre asta vorbește piesa Orașul", a explicat vocea formației, Miss Tincea.

Loungerie II - Orașul

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pet Shop Boys a lansat clipul Leaving - VIDEOCLIP

Leaving, noul single care beneficiaza de un videoclip semnat de formatia engleza Pet Shop Boys poate fi urmarit mai jos....

Închide