Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Loungerie II a lansat primul clip, Orașul - VIDEOCLIP

Cei de la Loungerie II au lansat primul videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Realizat pentru piesa Orașul, clipul prezintă o viziune foarte realistă a capitalei care intră în contrast cu sound-ul funky și psihedelic al cântecului.
Loungerie II - Orașul Video

Loungerie II - Orașul Video

Cei de la Loungerie II au lansat primul videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Realizat pentru piesa Orașul, clipul prezintă o viziune foarte realistă a capitalei care intră în contrast cu sound-ul funky și psihedelic al cântecului.

Loungerie II - Orașul Video

Loungerie II - Orașul Video (Foto: www.facebook.com)

"Oamenii, gândurile, emoțiile, acțiunile bune se aleg, se atrag și se culeg în urmări bune. Primul videoclip Loungerie II a fost alegerea unui bun prieten al trupei, Emanuel Dobrincu: sprijinul tehnic care  ne-a fost alături de la primele concerte. Loungerie II intenționa să realizeze un videoclip pentru piesa Nightdriver, însă momentele bune se aleg și ele! Nu trupa a decis, ci emoția. Emi pur și simplu ne-a informat: îmi place foarte mult piesa Orașul și aș vrea să vă fac un videoclip!", a dezvăluit grupul.

Emanuel Dobrincu a lucrat la clip împreună cu Alexandru Ivan timp de aproape o lună. Ambii, absolvenți ai Universității de Arte, secția Foto-Video, se află la prima producție de video ca freenlancers. Pentru scenele ce prezintă Bucureștiul s-a folosit tehnica timelapse, iar secvențele indoor cu formația au fost realizate într-un spațiu pus la dispoziție de membrii Asociației Culturale Make a Point.

"Piesa Orașul, la fel ca toate celelalte din playlistul Loungerie II, NU a fost gândită pentru promovare specială, individuală. Oamenii au ales această piesă ca fiind puternic purtătoare de emoție: odată cu mediatizarea radio a venit și feedback-ul serios, constând în vizionări și ascultări considerabile pe toate canalele online administrate de trupă. Despre alienarea prin arhitectură fără căpătâi, despre patima călătorului de a fi pe drum spre un Mai Bun și Mai Bine, despre mare(a) căutare, despre zilele fără extaz care te înghit foarte ușor, despre fluxul gândirii mecanice, despre sunetul respirației și transgresiune, despre faptul că îți datorezi o viziune despre propria ta viață, despre Llosa, despre orașul și câinii buni și răi, despre nepăsare și spațiu, ca să putem respira! Despre asta vorbește piesa Orașul", a explicat vocea formației, Miss Tincea.

Loungerie II - Orașul

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pet Shop Boys a lansat clipul Leaving - VIDEOCLIP

Leaving, noul single care beneficiaza de un videoclip semnat de formatia engleza Pet Shop Boys poate fi urmarit mai jos....

Închide