Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Loredana a filmat clipul Apa feat Cabron - FOTO

Loredana a filmat recent noul videoclip pentru single-ul Apa, lansat în colaborarea cu rapperul Cabron. Artista interpreteaza rolul de casnică sexy a anilor 50, care isi asteapta iubitul ce nu mai pleaca de la masa de poker.
Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat recent noul videoclip pentru single-ul Apa, lansat în colaborarea cu rapperul Cabron. Regizat de Liviu Neagoe la studiourile MediaPro din Buftea, clipul o prezintă pe artistă în postura de casnică sexy din anii 50.

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

„Ca să merg într-o direcție mitică, videoclipul vorbește despre eterna așteptare a Penelopei și despre Ulise care întârzie, dar până la urmă acesta se intoarce la soția sa. Am încercat să facem ceva comic dar care să aibă, în același timp, stil și fluiditate. Cât despre piesă, nu vă pot spune decât că e un cântec pe care l-am scris în urma unui vis. M-am trezit cu refrenul în gând și a fost doar o chestie de ore ca să-l termin”, a declarat Loredana.

Artista își așteaptă iubitul să vină acasă, dar acesta, interpretat de Cabron, întârzie pentru că pierde timpul jucând poker. Prin colaborarea cu Lori, rapperul revine în atenția fanilor, după o perioadă îndelungată.

„E o mare onoare pentru mine să cânt cu Loredana. Eu sunt fanul ei de când eram mic iar acum simt că mi s-a împlinit un vis”, a spus Cabron.

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Apa are un sound cu inluențe pop și R&B iar partea de rap a lui Cabron rupe ritmul cântecului la momentul potrivit. Dacă la apariția single-ului nu înțelegeam semificația titlului, iată că artista a explicat că numele vine de la expresia „apa kevala” din limba sanscrită, care înseamnă „numai cu tine”.

Până acum, single-ul a prins foarte bine la public, având în doar o lună peste 1.400.000 de vizualizări pe contul oficial de YouTube. Acesta va fi inclus pe viitorul material semnat Loredana. Intitulat Dragoste, albumul va fi lansat la începutul lunii noiembrie.

În plus, pe 25 noiembrie, Loredana va concerta la Sala Palatului. Show-ul va fi o adevărată aventură ce va reitera întreaga carieră a artistei și va aduce pe scenă numeroți invitați speciali.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CabronLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith a lansat un nou single, Out Go the Lights - AUDIO

Aerosmith a lansat un nou single, Out Go the Lights, care poate fi ascultat mai jos. Piesa este extrasa de...

Închide