Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Linkin Park aduce un omagiu soldaților americani în noul clip Castle Of Glass - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat clipul piesei Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter.
Linkin Park - Castle Of Glass Video

Secvență clip Linkin Park - Castle Of Glass

Binecunoscuta temă despre sacrifiul și onoarea soldaților americani este prezentată în noul videoclip lansat de Linkin Park. Acesta a fost realizat pentru piesa Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter (video mai jos).

Linkin Park - Castle Of Glass Video

Secvență clip Linkin Park - Castle Of Glass

Clipul începe cu o secvența în care un soldat este nevoit să-i dea unui copil vestea că tatăl său a murit în luptă. Din acel moment lumea copilului se destramă în mii de bucăți. Îndurerat, acesta încearcă să resimtă prezența tatălui prin intermediul lucrurilor sale personale. Ajuns la maturitate, personajul nostru alege să urmeze același drum ca tatăl său și se înrolează în armată. Ciclul vieții își spune cuvântul și acesta ajunge în poziția soldatului care trebuie să anunțe un copil că tatăl său a murit pe front.

În paralel, videoclipul dezvăluie o serie de secvențe din noul joc, ce aduce un omagiu armatei americane și este inspirat din realitate. Trupa este prezentată într-un spațiu fictiv, unde se pământul și cerul se destramă în bucăți de sticlă.

Ca sound, piesa nu prea are legătură cu ce ne-a obișnuit Linkin Park în ultima perioadă, probabil pentru că a fost compusă special pentru coloana sonoră a jocului. În plus, de această dată îl auzim mai mult cântând pe Mike Shinoda. Pe cei de la Linkin Park am avut și noi ocazia să-i vedem live vara aceasta, pe 6 iunie la Romexpo. Grupul a susținut un concert intens, unde publicul a cântat toate piesele alături de formație, dar mai multe aflați din recenzia concertului și galeria foto.

Linkin Park – Castle Of Glass (pentru jocul Medal in Honor Warfighter)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Linkin Park
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul invitației duble la Lord of The Dance 2012

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la noul show Lord of the Dance s-a încheiat în cursul zilei...

Închide