Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Linkin Park aduce un omagiu soldaților americani în noul clip Castle Of Glass - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat clipul piesei Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter.
Linkin Park - Castle Of Glass Video

Secvență clip Linkin Park - Castle Of Glass

Binecunoscuta temă despre sacrifiul și onoarea soldaților americani este prezentată în noul videoclip lansat de Linkin Park. Acesta a fost realizat pentru piesa Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter (video mai jos).

Linkin Park - Castle Of Glass Video

Secvență clip Linkin Park - Castle Of Glass

Clipul începe cu o secvența în care un soldat este nevoit să-i dea unui copil vestea că tatăl său a murit în luptă. Din acel moment lumea copilului se destramă în mii de bucăți. Îndurerat, acesta încearcă să resimtă prezența tatălui prin intermediul lucrurilor sale personale. Ajuns la maturitate, personajul nostru alege să urmeze același drum ca tatăl său și se înrolează în armată. Ciclul vieții își spune cuvântul și acesta ajunge în poziția soldatului care trebuie să anunțe un copil că tatăl său a murit pe front.

În paralel, videoclipul dezvăluie o serie de secvențe din noul joc, ce aduce un omagiu armatei americane și este inspirat din realitate. Trupa este prezentată într-un spațiu fictiv, unde se pământul și cerul se destramă în bucăți de sticlă.

Ca sound, piesa nu prea are legătură cu ce ne-a obișnuit Linkin Park în ultima perioadă, probabil pentru că a fost compusă special pentru coloana sonoră a jocului. În plus, de această dată îl auzim mai mult cântând pe Mike Shinoda. Pe cei de la Linkin Park am avut și noi ocazia să-i vedem live vara aceasta, pe 6 iunie la Romexpo. Grupul a susținut un concert intens, unde publicul a cântat toate piesele alături de formație, dar mai multe aflați din recenzia concertului și galeria foto.

Linkin Park – Castle Of Glass (pentru jocul Medal in Honor Warfighter)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Linkin Park
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul invitației duble la Lord of The Dance 2012

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la noul show Lord of the Dance s-a încheiat în cursul zilei...

Închide