Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lady Gaga a primit premiul pentru pace The LennonOno – VIDEO DISCURS

Yoko Ono i-a înmânat lui Lady Gaga premiul pentru pace The LennonOno pentru promovarea egalității între oameni indiferent de sexualitate. În discursul de primire artista a susținut că pacea poate fi obținută prin compasiune și comunicare.

Publicat

pe

Lady Gaga și Yoko Ono
Lady Gaga și Yoko Ono

Lady Gaga a fost răsplătită cu premiul pentru pace The LennonOno pentru toate campaniile sale de promovare a egalității între oameni indiferent de sexualitate. Artista a fost extrem de fericită și a ținut un discurs cu adevărat emoționant și plin de dezvăluiri, pe care îl puteți urmări în video-ul de mai jos.

Lady Gaga și Yoko Ono

Lady Gaga și Yoko Ono

Evenimentul s-a desfășurat chiar de ziua de naștere a lui John Lennon și a fiului său Sean, iar premiul a fost înmânat chiar de Yoko Ono, care a rămas uimită de afirmațiile cântăreței.

Lady Gaga a mărturisit că este inspirată de Yoko Ono și că a locuit de la vârsta de 5 ani la doar câteva blocuri distanță față de Ono și Sean. În perioada studenției, Gaga a admirat de nenumărate ori memorialul lui John Lennon din Centrel Park, unde Ono aducea flori în fiecare zi. Artista își mai aduce aminte că un om al străzii a aranjat florile în semnul păcii, fapt ce a inspirat-o să-și facă un tatuaj cu acest semn.

„Astăzi, în fața lui Yoko, pe care o ador, respect și o consider una dintre cele mai iubitoare și înțelepte instrumente ale păcii, pe care îl cunosc acum ca prieten și mentor....Voi alege acest moment pentru a onora angajamentul pe care l-am făcut păcii când avea 14 ani și eram în strawberry fields cu familia mea”, a declarat artista.

Gaga a mai vorbit despre cât de important este să ai compasiune și că pentru pace nu trebuie să lupți neapărat cu cineva prin mijloace violente, politice sau religie. Pacea se obține dacă oamenii reușesc să facă lucruri simple, dacă reușesc să nu mai fie atât de porniți unii împotriva celorlalți și să aibă în schimb compasiune unii față de ceilalți. Artista a mai susținut că putem gândi că toți cei care locuim pe Pământ suntem vecini și trebuie să ne respectăm pentru că atât succesele, cât și insuccesele sunt responsabilitatea noastră, a tuturor oamenilor. Gaga amintește oamenilor că pacea trebuie exprimată în fiecare zi în relaționarea individuală dintre oameni.

„Aș vrea să mă adresez astăzi lumii ca vecina ta. Împărțim aceleași vise de pace, aceeași planetă, același potențial de a reuși. Deci vă transmit astăzi următorul mesaj: John și Yoko m-au învățat cu ceva timp în urmă că trebuie să mă exprim simplu, ca toată lumea să înțeleagă. Așa că lume respiră compasiune. Putem pune compasiunea deasupra tuturor lucrurilor? Putem fi îndeajuns de curajoși încât să luptăm pentru pace fără a lupta de fapt deloc? Comunicarea dintre vecini este modul prin care tot ceea ce simțim luptă în mod natural. Dar putem să învățăm să comunicăm ca oameni de la egal la egal și să găsim pace prin această comunicare plină de compasiune? De ce trăim doar după definiția dată de guvernele și instituțiilor din lume păcii și nu după propriile definiții. Cum rămâne cu pacea prin compasiune?...Puteți da păcii o șansă dacă respirați compasiune”, a susținut artista.

Gaga a vrut să sublinieze că legea naturii este mai puternică decât o lege dată de guvern, iar noi ca civilizație, dacă adoptăm o atitudine de compasiune între noi pacea va veni natural și astfel evoluăm ca umanitate. După compasiune, artista pune accentul pe comunicare.

„Când comunicarea dispare, apare războiul – între noi, asupra mediului și de fapt război asupra păcii....Vă provoc să fiți rebeli. Vă provoc să fiți îndeajuns de curajoși ca să fiți plini de compasiune într-o lume cinică. În zilele noastre războiul asupra păcii crește dar putem începe sfârșitul său. Cred că răspunsul este compasiunea”, a explicat Gaga.

La final, artista a ținut să prezinte un cadou pe care l-a adus pentru John (care ar fi împlinit 72 de ani) și unul pentru Sean care împarte aceeași zi de naștere cu tatăl său.

„Am adus sămânța unei flori de lotus și sămânța unei ramuri de măslin. Ambele simbolizează pacea și ambele cresc pe aceeși planetă pe care noi trăim. Sunt specii diferite de plante, dar dacă ar fi știut cum să vorbească una cu cealaltă sunt sigură ar fi fost prietene”, a încheiat Lady Gaga.

Lady Gaga a primit premiul pentru pace The LennonOno

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru filmul-concert "Chromatica Ball" (Lady Gaga) - VIDEO

Lady Gaga le prezintă fanilor din întreaga lume show-ul "Gaga Chromatica Ball", o compilație a momentelor muzicale din turneul cu același nume, desfășurat în 2022. Filmul-concert va fi disponibil pe HBO și HBO Max începând cu 25 mai.

Publicat

pe

Trailer "Gaga Chromatica Ball"
Trailer "Gaga Chromatica Ball" │ FOTO: captură YouTube / HBO

"Gaga Chromatica Ball" prezintă muzica emblematică a artistei, precum și coregrafii pline de energie și costume care mai de care mai spectaculoase. Interpretări live ale unor melodii ca "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me" vor cuceri telespectatorii.

"Gaga Chromatica Ball" se concentrează pe concertul susținut de Gaga pe stadionul Dodger din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni. Filmul-concert va fi difuzat pe 25 mai pe HBO, la ora 03:00 (ora României), și disponibil pe platforma HBO Max.

"Acest film prezintă o perioadă de o creativitate imensă... costumele, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte. Ați venit cu toții pentru muzică și artă într-un număr mare, cu un entuziasm și o libertate pe care nu le voi uita niciodată.", a transmis Lady Gaga.

În altă ordine de idei, artista de 38 de ani pregătește o nouă serie de show-uri "Jazz & Piano" în Las Vegas. Cele opt concerte se vor desfășura în perioada 19 iunie - 6 iulie.

Pe lângă muzică, Lady Gaga se va implica și în cariera actoricească. Ea va porni în turneul de presă pentru "Joker: Folie à Deux", cea de-a doua parte a poveștii lui Arthur Fleck aka Joker, unde o interpretează pe Harley Quinn.

TRAILER "Gaga Chromatica Ball":

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Tehnologie

Lady Gaga va fi headliner în Fortnite Festival din 22 februarie

Lady Gaga va fi viitorul star din Festivalul Fortnite. Cel de-al doilea sezon vine pe 22 februarie. Artista a lansat un teaser în acest sens.

Publicat

pe

Lady Gaga, cap de afiș la Festivalul Fortnite în noua ediție din 22 februarie
Lady Gaga, cap de afiș la Festivalul Fortnite în noua ediție din 22 februarie │ FOTO: Fortnite

Fortnite Festival a introdus o nouă componentă muzicală în universul Fortnite, joc dezvoltat de Epic Games. Festivalul virtual a demarat pe 9 decembrie 2023 în cadrul de-al 5-lea capitol al jocului, primul sezon avându-l headliner pe The Weeknd și alți 25 de artiști în setlist.

Din 22 februarie 2024 va începe cel de-al doilea sezon Fortnite Festival, iar Lady Gaga va fi headliner, potrivit unui teaser lansat de artistă. Participarea ei va conferi o nouă dimensiune spectacolelor muzicale integrate în gaming. Nu doar că va atrage fanii din întreaga lume, dar va oferi și o experiență specială în cadrul jocului.

Speculațiile privind colaborarea dintre Lady Gaga și Fortnite au început încă din 15 octombrie 2019, când artista a postat pe Twitter întrebarea „What’s fortnight.” Greșeala (intenționată) de scriere de atunci i-a pus fanii în așteptare. A urmat introducerea piesei „Rain On Me” în Battle Royale, piesă ce poate fi auzită pe radiourile mașinilor de pe harta din joc.

Hitul „Bad Romance” a fost adăugat și el în setlistul Festivalului Fortnite. Teaserul de acum face trimitere la postarea din 2019.

Cu siguranță, fanii Fortnite și ai cântăreței vor fi pe servere în noaptea de 22 februarie. În România, Lady Gaga a concertat o singură dată, în Piața Constituției, de atunci au trecut aproape 12 ani... Poți citi impresii de la acel concert aici.

Cât despre joc, în luna decembrie 2023, Fortnite înregistra peste 500 de milioane de conturi, cu peste 235 de milioane de jucători activi. Marea lor majoritate au între 18 și 24 de ani. Jocul lansat inițial pe 25 iulie 2017 e disponibil atât pe PC, console cât și pe dispozitivele mobile.  Dintre artiștii ce au bifat apariții live virtuale în Fortnite îi amintim pe Eminem, The Weeknd, Travis Scott, Marshmello, Ariana Grande și J Balvin.

Citește în continuare

Trending