Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Kylie Minogue a cântat pentru familia regală britanică - VIDEO

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.
Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Evenimentul a avut loc la Palatul St. James și printre cei 200 de invitați s-au numărat cuplurile regale din Papua Noua Guinee, Australia și  Noua Zeelandă, comediantul Barry Humphries și soprana Dame Kiri Te Kanawa. Kylie Minogue a interpretat la această festivitate 3 piese, dintre care Locomotion a reușit să dezmorțească sobrietatea specifică cercurilor diplomatice.

Kylie Minogue a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Artista australiană a lansat anul acesta albumul  The Abbey Road Sessions, o compilație de 16 melodii remasterizate în celebrul studio Abbey Road. Ultimul single lansat se numește Flower și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man - VIDEOCLIP

The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este...

Închide