Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Kylie Minogue a cântat pentru familia regală britanică - VIDEO

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.
Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Evenimentul a avut loc la Palatul St. James și printre cei 200 de invitați s-au numărat cuplurile regale din Papua Noua Guinee, Australia și  Noua Zeelandă, comediantul Barry Humphries și soprana Dame Kiri Te Kanawa. Kylie Minogue a interpretat la această festivitate 3 piese, dintre care Locomotion a reușit să dezmorțească sobrietatea specifică cercurilor diplomatice.

Kylie Minogue a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Artista australiană a lansat anul acesta albumul  The Abbey Road Sessions, o compilație de 16 melodii remasterizate în celebrul studio Abbey Road. Ultimul single lansat se numește Flower și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man - VIDEOCLIP

The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este...

Închide