Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kylie Minogue a cântat pentru familia regală britanică - VIDEO

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.
Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue a cântat pentru Prințul Charles și soția sa, Camilla, la festivitatea ce marchează inaugurarea turneului Jubileul de Diamant. Evenimentul încununează 60 de ani de monarhie sub conducerea reginei Elisabeta a II-a, iar turneul este programat să înceapă luna viitoare.

Kylie Minogue și Prințul Charles

Kylie Minogue și Prințul Charles

Evenimentul a avut loc la Palatul St. James și printre cei 200 de invitați s-au numărat cuplurile regale din Papua Noua Guinee, Australia și  Noua Zeelandă, comediantul Barry Humphries și soprana Dame Kiri Te Kanawa. Kylie Minogue a interpretat la această festivitate 3 piese, dintre care Locomotion a reușit să dezmorțească sobrietatea specifică cercurilor diplomatice.

Kylie Minogue a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Artista australiană a lansat anul acesta albumul  The Abbey Road Sessions, o compilație de 16 melodii remasterizate în celebrul studio Abbey Road. Ultimul single lansat se numește Flower și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man - VIDEOCLIP

The Gaslight Anthem a lansat un nou clip, Here Comes My Man, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este...

Închide