Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kumm a început să lucreze la un nou album - VIDEO

Trupa Kumm lucrează în prezent la un album nou. Eugen "Oigăn" Nuțescu a dezvăluit la InfoMusic că trupa are mai multe proiecte în lucru.

Publicat

pe

Oigan / Kumm la InfoMusic
Oigan / Kumm la InfoMusic

Trupa Kumm lucrează în prezent la un album nou. Eugen "Oigăn" Nuțescu a dezvăluit la InfoMusic că trupa are mai multe proiecte în lucru. Chitaristul ne-a dezvăluit că sunt peste 100 la număr, o parte fiind cântate live. Membrii nu s-au restrâns stilistic, compunând în voie piese în mare parte "zburătoare". Melodiile cântate deja au fost bine primite de publicul Kumm. Oigăn a nominalizat piesa "One in a million".

Oigan / Kumm la InfoMusic

Oigan / Kumm la InfoMusic

Înregistrările ar putea începe în perioada februarie-martie. Oigăn și-ar dori ca albumul să apară înainte de vara lui 2013, sezonul estival nefiind unul propice lansărilor. Evident, ispirația e cheia și ea va decide ritmul evoluției albumului.

Kumm intenționează să lanseze un single nou în limba română, dar după concertele aniversare Kumm 15 ani. Ultimul single lansat de trupă în toamna 2011 se numește Eskimo.

VIDEO: Eugen "Oigan" Nuțescu / Kumm

Kumm își invită fanii pe 1 noiembrie la București în The Silver Church, pentru a serba 15 ani de carieră, continuând petrecerea începută  la Cluj-Napoca în Flying Circus Pub. Alături de Kumm vor mai fi pe scenă atât foști membri cât și prieteni ai formației. Invitații speciali de la trupa byron îi vor ajuta să sufle în lumânări. Dan Byron va urca pe scenă alături de foștii colegi din Kumm pentru a interpreta câteva melodii. InfoMusic vă pregătește în curând un interviu special cu Oigăn și Dan Byron.

Comentează

Trending