Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kiss a cântat la emisiunea lui David Letterman, The Late Show - VIDEOCLIP

Formatia americana Kiss a cantat miercuri la emisiunea lui David Letterman, The Late Show, piesa Hell Or Hallelujah. Melodia este extrasa de pe albumul, Monster, care va fi lansat pe 15 octombrie.
KISS

KISS

Mai sunt doar câteva zile până la apariția noului album KISS, dar trupa își promovează cât mai bine noul produs prin diverse apariții radio și tv. Miercuri seară "mascații" au fost invitați la emisiunea lui David Letterman, The Late Show, unde au interpretat piesa Hell Or Hallelujah. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

KISS

KISS (Foto: www.facebook.com)

Monster este materialul cu numărul 20 și a fost înregistrat și produs în studioul Conway Recording Studios din Hollywood de solistul Paul Stanley si Greg Collins. Produsul  va apărea pe piață în data de 15 octombrie în Marea Britanie și pe 16 octombrie în Statele sub egida Unite Universal Music Enterprises. Legendara formație este extrem de mândră de noul album și nu ezită să laude munca depusă de cei mai noi membrii, Tommy Thayer și Eric Singer.

”Nu avem pe acest album orchestre simfonice, coruri sau clape, producători sau compozitori din exterior. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să realizăm noi totul. Tommy și Eric au revitalizat formația care a devenit un adevărat gigant. Încercăm lucruri pe care nicio trupă nu le-a făcut până acum”, a declarat basistul Gene Simmons.

KISS - Monster

KISS - Monster (Foto: www.facebook.com)

Listă piese Monster

 1. Hell Or Hallelujah
 2. Wall Of Sound
 3. Freak
 4. Back To The Stone Age
 5. Shout Mercy
 6. Long Way Down
 7. Eat Your Heart Out
 8. The Devil Is Me
 9. Outta This World
 10. All For The Love Of Rock & Roll
 11. Take Me Down Below
 12. Last Chance
 13. Right Here Right Now

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Unplugged Vița de Vie la MTV

Vița de Vie va susține un concert special acustic la MTV România, duminică 14 octombrie, începând cu ora 22:00.

Închide