Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kings On Ice 2013 – ediție aniversară la București

Kings On Ice aniversează cea de-a 5-a ediție la București cu un regal absolut în 2013. Evenimentul va avea loc pe 30 martie la patinoarul Mihai Flamaropol, iar biletele sunt puse în vânzare începând de azi.
Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2013

Kings On Ice vine la București în primăvara lui 2013 pentru a 5-a oară. Evenimentul va fi unul special și va aduce pe gheață cei mai cunoscuți campioni ai patinajului mondial. Cireașa de pe tort a spectacolului va fi, evident, duetul dintre regele gheții Evgeni Plushenko și talentatul violonist Edvin Marton care vine cu celebra sa vioară Stradivarius. 

Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2012 va avea loc pe 30 martie la patinoarul Mihai Flamaropol din București, fiind organizat de Amphitrion.

Până acum toate edițiile show-ului au fost sold-out, publicul român arătând o adevărată pasiune pentru acest sport spectaculos ce îmbină acrobațiile cu dansul. Evenimentul cu numărul 5 continuă tradiția inaugurată în 2007, iar mai multe despre distribuția galei vor fi anunțate în perioada următoare.

Biletele pentru ediția Kings On Ice 2013 sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro. Prețurile vor varia între 100 și 400 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Edvin MartonEvgeni Plushenko
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HAVASI Symphonic Concert Show este aproape sold-out

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Ultimele...

Închide