Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kings On Ice 2013 – ediție aniversară la București

Kings On Ice aniversează cea de-a 5-a ediție la București cu un regal absolut în 2013. Evenimentul va avea loc pe 30 martie la patinoarul Mihai Flamaropol, iar biletele sunt puse în vânzare începând de azi.

Publicat

pe

Kings On Ice 2013
Kings On Ice 2013

Kings On Ice vine la București în primăvara lui 2013 pentru a 5-a oară. Evenimentul va fi unul special și va aduce pe gheață cei mai cunoscuți campioni ai patinajului mondial. Cireașa de pe tort a spectacolului va fi, evident, duetul dintre regele gheții Evgeni Plushenko și talentatul violonist Edvin Marton care vine cu celebra sa vioară Stradivarius. 

Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2012 va avea loc pe 30 martie la patinoarul Mihai Flamaropol din București, fiind organizat de Amphitrion.

Până acum toate edițiile show-ului au fost sold-out, publicul român arătând o adevărată pasiune pentru acest sport spectaculos ce îmbină acrobațiile cu dansul. Evenimentul cu numărul 5 continuă tradiția inaugurată în 2007, iar mai multe despre distribuția galei vor fi anunțate în perioada următoare.

Biletele pentru ediția Kings On Ice 2013 sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro. Prețurile vor varia între 100 și 400 de lei.

Trending